Hogy kell berakni a processzort és a hűtőt 775-ös foglalatba?
Figyelt kérdés
Hol kell pasztázni meg ilyenek?2012. szept. 29. 18:26
1/5 anonim válasza:
ha még nincs kivéve, akkor majd mikor kiveszed, jegyezd meg ahogy kivetted, és ugyan úgy rakd vissza, csak fordítva. amúgy: a bordát leveszed, letisztítod valamilyen alkoholos folyadékkal a régi pasztát, és a prociról is, de ha új, akkor is töröld át. aztán egy nagyon keveset nyomj a procira a pasztából a közepére, és kézzel kend el, majd rá a hűtő és stb. remélem tudtam segíteni:DD
2/5 anonim válasza:
En tegnap csinaáltam meg a pasztázást stb.. http://www.youtube.com/watch?v=W7lEhmDKryc&feature=related
Én a hűtőre nyomtam egy olyan ujjnyit de inkább kisebbet.
3/5 anonim válasza:
Az ujjnyi az sok pasztából. Egy borsónyi kell csak (rizsszemnyi) azután nem az ujjaddal kened szét, mert nem jó ha minden pasztás lesz utána amit megfogsz és gondolom nem akarsz öt percig kezet súrolni... Dugd bele az ujjad valami zacskóba vagy hasonlóba és úgy kend szét. A többit úgy ahogy írták előttem.
4/5 anonim válasza:
Nem tettem rá azért olyan sokat épp amennyi kell amit szépen elkentem a kupakkal.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek már sikerült :D
2012. szept. 30. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!