Létezik olyan router amin NTFS fájlrendszerrel is megy a torrent?
Nem az eon-nál vagyok, de hagyjuk is a fölös köröket.
Sajna ez egy lassú vas 264mhz, 8mb falsh, az ntfs túl sok erőforrást emészt fel. Próbáltam 250Gb vinyóval is, ugyanúgy lefagyott. A routert most frissítettem, Tomato 1.28 Firmware van rajta. Aki ért is hozzá kérem az írjon.
Nekem TP-Link TL-WR1043ND -m van, OpenWrt Backfire 10.03.1 -el. Hiába a WL-500g -hez képes a nagyobb proci és dupla annyi RAM, NTFS alatt nekem is feszt újraindult a router, ha 1-nél több torrent volt hozzáadva. A Linux -os Ext2/Ext3 alatt viszont kutya baja sem volt.
Már Ext2 -vel is max 32 TB lehet a legnagyobb partíció méret (nem mintha létezne ekkora háttértár).
Samba szerver alól meg úgyis NTFS -ként fogod látni a hálózati meghajtót Windows alatt. Ha esetleg közvetlenül akarod a géphez kötni, sok progit találsz ami Windows alatt olvassa a Linuxos fájlrendszereket.
Ez persze OpenWrt alatt értendő. A Tomato -nak sajna nem ismerem az efféle képességeit, használok ugyan Tomato -t, egy Linsys WRT54GL -en (amin ugye nincs USB) és csak sima AP kliensként. A Tomato meg ugye nem áll szóba egy TP-link -el sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!