AMD Athlon II X3 460 magfeloldás lehetséges?
Figyelt kérdés
Tuningban nem vagyok jártas, ezért kérdezném a nagyobb "szakikat", akik ebben jártasak.
A problémám a következő: az alaplap az támogatja ugye az UCC-t, be is állítottam Enabled-re, ACC-ben visszahúztam 2.8 Ghz-re, játszottam a fesszel is kizárólag 1.425 v-ig (gyári hűtő), de a végeredmény be nem kapcsoló fekete monitor. Fel lehet oldani ezt a magot, vagy hibás lehet?
config:
Codegen 450 w táp
Asrock n68-vs3 fx
AMD Athlon II X3 460 3.4 Ghz
(többi nem fontos)
2012. okt. 3. 00:40
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy jártas a tuningban, akkor biztos megéri elfüstölni a processzort egy olyan mag reményében, ami lehet, hogy még hibás is?
2/5 anonim válasza:
Én Bacsis-t kérdezném erről.
3/5 anonim válasza:
"Fel lehet oldani ezt a magot, vagy hibás lehet?
a végeredmény be nem kapcsoló fekete monitor. "
Megválaszoltad magadnak.
4/5 anonim válasza:
2 lehetőség van. Vagy oldható a mag, de benne van az L3-as cache is, ezért a processzorból nem egy 95w fogyasztású Athlon II X4-es lesz, hanem egy 125 watt fogyasztású Phenom II B45, amit viszont az alaplapod nem támogat. A másik lehetőség, hogy nincs benne oldható mag, vagy hibás, de a fekete monitor annak a jele, hogy nem támogatott processzor van az alaplapban, AMD így szokott reagálni. Az N68-as lap legnagyobb hibája, hiába tud magot oldani, a feloldott processzort már nem tudja kezelni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 3. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!