Csak mert ezt a kartyat a memoria savszelesseg erösen korlatozza,és hallottam rola hogy elektronikai kereskedésben lehet venni cucot amit a megfelelö helyre beforrasztva növelni lehet a savszelesseget.
Nem, de a kártya tönkretételéhez és a gari elbukásához tökéletes a módszer.
2012. szept. 26. 17:36
4/8 A kérdező kommentje:
nyugi nem vagyok kezdö a temaban de ezt olvastam egy masik kartya kapcsan hogy meglehet csinalni es ezen gondolkoztam el és épp ezert kérek segiutseget ha pedig ertelmes ötletetek nincs akk minek irtok ide?
2012. szept. 26. 19:02
5/8 anonim válasza:
Értelmes választ csak értelmes kérdésre lehet adni.
A sávszélesség a VRAM órajelétől, és a memóriabusz szélességétől függ. Te ezen nem tudsz változtatni. (Persze órajelet lehet valamennyit emelni)
De a busz szélessége az a nyáktól és a vezetékezéstől függ, ez nem olyan hogy meg lehet változtatni.
2012. szept. 26. 19:08
6/8 A kérdező kommentje:
Na igen kicsit rosszul fogalmaztam, Pontosabban es a memoriabusz meretere gondoltam. Mert hat vegülis az is a savszelesseget befolyasolja tehat igy ertettem. Esetünkben hogy a 256 bitet mi modon lehet növelni. Lattam egy cikket ahol hd 4830at vagy mit javitottak igy fel/elvileg megfelelö helyre uj vezerlöt raktak vagy bövitettek stb nem emlékszem ra mar/ es hat az persze temélszetes hogy a nyakhoz hozza kell nyulni nem is ertem ez miert kifogasolod. ja es persze valoszinüleg a hütest is cserélni kell. 6870 cfem van szal nem gaz ha elcseszödik vmimert ott a masik.Amugy nem ertem a negativ hozzaállást..megis miert rosszabb ez annal amikor alaplapot hegesztenek hogy elbirja a nitrogenhüteses 6-7ghzes cpu-t
2012. szept. 26. 19:42
7/8 anonim válasza:
A nyákkal nem tudsz mit kezdeni, hogy nyúlsz hozzá? A 256 bitet nem tudod sehogy növelni, magába a nyákba van belevezetékezve.
Kíváncsi lennék arra a cikkre, de szerintem ez egy nagy baromság.
De amúgy is, a HD6870-nek simán elég az a 256 bit, DDR5 RAM-mal. A 7870-nek is ennyi van, ami azért jóval erősebb.
2012. szept. 26. 20:28
8/8 A kérdező kommentje:
Hat gyanitottam enis hogy hogy ezt igy nemlehet. Egyelöre elfogadom ezt a tenyt amig vki nem tud hihetö módot mondani:9 ty
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!