Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a külömbség egy AMD és egy...

StarCry666 kérdése:

Mi a külömbség egy AMD és egy INTEL processzor között?

Figyelt kérdés
Ár, minőség, teljesítmény, strabíróság stb.

2012. okt. 1. 21:20
1 2
 1/16 JuhászDork ***** válasza:

intel=drágábban jobb mint az amd,olcsóbban meg az amd jobb.

amd=olcsóbban jobb mint az intel.

igazából mind2 jobb. szegény ember az amd-t szereti, a gazdagabbak meg az intelt. sajna én az amd-hez tartozom.

2012. okt. 1. 21:26
 2/16 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel M.O-n nem engedheti meg magának sok ember az Intel-t... Én most szeretnék egy új gépet és igazán nem az érdekel hogy AMD vagy INTEL hanem az hogy melyik olcsó / jobb
2012. okt. 1. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Az AMD is nagyon jó úton halad.Milyen gépet szeretnél venni magadnak?Mire használnád?Mennyid van rá?
2012. okt. 1. 21:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Pénzem nincs de szerdától bejelentkezek munkákra és nyomom neki... Most néztem egy AMD 8 magos procit... OLCSÓBB MINT 2 magos INTEL O_O
2012. okt. 1. 21:32
 5/16 JuhászDork ***** válasza:

aaaa.... melyik 2 magos intelnél olcsóbb?

fx 8120. leg jobb vétel :)

2012. okt. 1. 21:35
 6/16 A kérdező kommentje:

nem érdekel intel.. amd 4ver most már azt mondom :D összeraktam egy gépet:

8 Magos proci, 8gb ram, 1gb vidi kari, 250 gb winyó (nem érdekel van 2tb külsö vinyó)és csak 105 423 Ft azért az nem semmi... már nem azért

2012. okt. 1. 21:38
 7/16 anonim ***** válasza:

Az 1 GB-os VGA godolom valami játékra alkalmatlan HTPC kártya, nem a VRAM mérete számít leginkább.

A 250-es HDD meg nagyon kicsi már. SZóval ha már tudod konkrétan mennyiből akarsz, inkább majd mi öszeírunk egy jó gépet.

Amúgy ár/teljesítményben az AMD a nyerő CPU és VGA téren is.

2012. okt. 1. 21:45
 8/16 A kérdező kommentje:
1. TonyStark te cod2-zöl? mert akkor láttalak ma 2. úgy néz ki hogy 6 hónap melót letolok (16 vagyok) apu is sokat melózik angliába és megígért pár dolgot szal nem tom 150 ezer biztos
2012. okt. 1. 21:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Asus Radeon HD 5450 Silent ez a vidi kari amit néztem amúgy
2012. okt. 1. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem szoktam COD2-zni.

Na pont erről beszéltem, azzal a VGA-val te nem tudnál játszani, HTPC kártya, játékokra kevés, hiába lenne mellette 8 magos FX.

Majd ha meglesz a pénz, tegyél fel újra egy kérdést hogy milyen gépet vegyél, addigra még úgyis változnak az árak is meg minden.

2012. okt. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!