Win 7-en hol van dxdiagban a hang hardveres gyorsítás csúszka?
Figyelt kérdés
idegesít nagyon,hogy nem találom,xp-n dxdiag-ot beírtam és ott volt,itt nem látom,pedig fontos lenne.#DxDiag #hardver gyorsítás
2012. szept. 30. 18:42
1/3 A kérdező kommentje:
assasin's creed nevű játékban nincs a dialógusoknak hangja,arra kellett volna nekem...
2012. szept. 30. 18:52
2/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás, ezt tanácsolták?
Képernyő beállitások, speciális, hibaelháritás. Elvileg itt hozzá férsz a hardveres gyorsításhoz ha a driver erre lehetőséget ad és feltételezem rendszergazda jogokkal kell futtatnod.
Vagy próba, hogy a dxdiag-ot futtatod rendszergazdaként.
De hamarabb gondolnám codec hiánynak mint hardveres problémának.
3/3 A kérdező kommentje:
a kérdés kiírása után rájöttem,beírtam keresőbe hogy directx controll panel,és ott tudtam állítani.Jó lett sok játéknál ez a hiba merül fel,olyan volt mintha nagyon halkan súgdolóztak volna.
2012. okt. 1. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!