Mit jelent az hogy a hardveres gyorsítás le van tiltva?
Melyik alkalmazás írta ki, hogy le van tiltva a hardveres gyorsítás? Pontosan milyen gépről van szó (Asus laptop, ha jól sejtem, de azon belül?)? Operációs rendszer Win7?
A PowerGear-hez kattints az asztalon (ne ikonra) jobb gombbal, lesz a menüben egy minialkalmazás hozzáadása (vagy hasonló) feliratú gomb, arra kattints, ott vissza tudod rakni a programot. És hardveres gyorsításhoz nem árt High Performance-ra állítani, és lehetőleg áramra kötni a gépet.
Közben megtaláltam a hardveres gyorsítást (egyáltalán, minek hardveres gyorsítás egy pasziánsznak?... Hülye Win7.). Vezérlőpult->Megjelenés és személyes beállítások->Testreszabás->Képernyő-beállítások->Speciális beállítások->Hibaelhárítás->Beállítások módosítása
... és itt van egy hardvergyorsítás csúszka.
A Power4Gear akkor nem tudom, hol lehet. Ha jól emlékszem, a Start menübe se rakja be magát... Próbáld meg újratelepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!