Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelent az hogy a hardveres...

Mit jelent az hogy a hardveres gyorsítás le van tiltva?

Figyelt kérdés
ezt hol találom meg a gépen?Hol lehet ezt megnézni?Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 30. 23:48
 1/8 A kérdező kommentje:
És még egy kérés. A power4 geat hibrid program eddig egy kis alkalmazásban ott volt a jobb felső sarokban, ahol be lehetett állítani, hogy energiatakarékos legyen vagy ne. Ezt hogy tudnám visszarakni???
2012. máj. 30. 23:54
 2/8 zsomkovacs ***** válasza:

Melyik alkalmazás írta ki, hogy le van tiltva a hardveres gyorsítás? Pontosan milyen gépről van szó (Asus laptop, ha jól sejtem, de azon belül?)? Operációs rendszer Win7?

A PowerGear-hez kattints az asztalon (ne ikonra) jobb gombbal, lesz a menüben egy minialkalmazás hozzáadása (vagy hasonló) feliratú gomb, arra kattints, ott vissza tudod rakni a programot. És hardveres gyorsításhoz nem árt High Performance-ra állítani, és lehetőleg áramra kötni a gépet.

2012. máj. 31. 07:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen Asus laptop: k53TA-SX149V.és eredeti win7va rajta. A hardveres gyorsítást a pasziánsz írta ki.azt akkor hol tudom beállítani?nagyon szépen köszönöm!
2012. máj. 31. 09:44
 4/8 A kérdező kommentje:
A minialkalmazások között már néztem,de ott nem volt.:(
2012. máj. 31. 09:45
 5/8 zsomkovacs ***** válasza:

Közben megtaláltam a hardveres gyorsítást (egyáltalán, minek hardveres gyorsítás egy pasziánsznak?... Hülye Win7.). Vezérlőpult->Megjelenés és személyes beállítások->Testreszabás->Képernyő-beállítások->Speciális beállítások->Hibaelhárítás->Beállítások módosítása

... és itt van egy hardvergyorsítás csúszka.

A Power4Gear akkor nem tudom, hol lehet. Ha jól emlékszem, a Start menübe se rakja be magát... Próbáld meg újratelepíteni.

2012. máj. 31. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2012. máj. 31. 13:52
 7/8 ostrom100 válasza:
Nekem nem enged rákattintani a beállítások módosítására.Miért?
2014. júl. 10. 18:07
 8/8 CINKE PAPA válasza:
ugyanezzel a hibával küszködök.A csuszkát megtaláltam de az jól van beállítva.az utasításokat követve minden hiba megmaradt
2017. ápr. 25. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!