26 Watt teljesítményű,5.1-es Genius hangszóró mennyire szól jól/hangosan?
Figyelt kérdés
erről lenne szó
25 négyzetméteres szobába raknám és filmnézésre/zenehallgatásra használnám. Viszonylag olcsón tudnék most hozzájutni, 8e forintért. Szerintetek jó vásár, szól ez rendesen?
2012. szept. 30. 13:37
1/2 anonim válasza:
csúnya lenne ha csak 26 watt lenne , egyébként nekem is ilyenem van és nagyon megvagyok vele elégedve tökéletesen szól és 30 as hangerő a max de bőven elég nekem a 10 esen szóval szerintem megveheted nyugodtan főleg 8 ezerért én anno 26 ér vettem.
2/2 anonim válasza:
vagyis nekem az van ami a képen de az egy Genius SW-HF 5.1 5050 V2 Wood ami 180 watt szóval nem jó kép van kirakva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!