Ez mégis mitől van?
Figyelt kérdés
Roppantul idegesítő, hogy a gép bekapcsolásakor mindig kattog a floppy meghajtó, ezért úgy döntöttem kihúzom. Amikor bekapcsoltam a gépet, kb. 10 percen keresztül egy ilyen _ jel villogott a fekete képernyőn és utána indult el az operációs rendszer. Ez mitől van? Biosban próbáltam állítgatni, de lengyel nyelvű és nem is olyan, mint amilyennek kéne lennie o.o2012. szept. 29. 15:18
1/1 anonim válasza:
A kihúzás sajnos nem fog segíteni,mert a Bios-ban nem lett letiltva, így csak problémák lesznek vele mert nem találja induláskor.
Mindenféle képen Bios-ban kell kikapcsolni, hogy rendesen induljon a géped.
Találtam egy oldalt, ahol képek vannak a Bios-ról, és ott látható a floppy kikapcsolása, remélem egyezik a te Bios-oddal.
Az oldalon görgess lefelé az "I also disable the Serial Ports and the floppy disk controller." sorig. Ott mutatja képpel is, hogy hol állítsd át a floppy ellenőrzését induláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!