Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mégis mi? "Az AMD driver...

Ez mégis mi? "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. "

Figyelt kérdés

Játszok és játék közben elsötétült a kép és ez az üzenet jött ki a jobb alsó sarokban.Akkor is bejön,ha képernyőkímélőre kapcsol a monitor és utána megmozgatom az egeret.A másik érdekes dolog meg az,hogy játékok textúrahibások,tehát bevillannak ilyen fura csíkok időnként,de kb egy szempillantás az egész.

Videókártya: VTX3D VX7770 1GBD5

2012. aug. 19. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
TDR hiba
2012. aug. 19. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
És hogy lehet ezt javítani,mert már letöltöttem szerintem minden drivert....
2012. aug. 19. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:

ez fizikai hiba én gépemmel is ez volt a baj valamelyik hardver nem úgy teszi a dolgát ahogy kellene ez nem program hiba ...

Ideiglenesen nekem ez volt a megoldás :

gtx570 oc gyári tuning kártya volt visszavettem a gpu teljesítményét MSI afterburner-rel és ameddig ki nem cseréltem addig így használtam aztán már nem lépett fel azóta ez a probléma.

Ha garanciális a gép akkor vidd el minél előbb.

2012. aug. 19. 14:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor vissza fogom vinni...Kedden lett véve a gép és ez nagyon aggaszt :S
2012. aug. 19. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
:S akkor garanciával vidd vissza ne nyúlj az órajelhez ja és ne említsd hogy piszkáltad az órajelét mert különben tuning-nak vehetik (még ha vissza fele is húzod az is tuningnak minősül) és garanciavesztéssel jár
2012. aug. 19. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Így van, vidd vissza minél előbb! Nekem is volt gondom az új konfigommal, majdnem 3 hónapig szívtam vele, mire kibukott, hogy a memóriám a rossz...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

Ez volt az én problémám....

2012. aug. 19. 14:49
 7/9 anonim válasza:

Szia nekem is ez volt a bajom megoldódtam szerencsére

Két verzió van ha az első után is csinálja akkor a másodikat próbáld meg

1. Ha vision engine control-od van akkor lehet az a baj és akkor töltsd le a catalystot innen : [link]

2.Start menü -> futtatás -> regedit. Vagy Win+R -> regedit és ott HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers

Majd a GraphicsDrivers-hez adjunk hozzá jobb oldalon (jobb klikk->új->duplaszó) egy új duplaszó bejegyzést, aminek a neve TdrLevel legyen, az értéke pedig nulla. Ezután inditsd újra a gépet .

2013. szept. 12. 23:04
 8/9 baranylaci89 válasza:

Egyik helyen olvastam, hogy elèg visszavenni az órajelet 50mhz-el.

Gpu tweak nevű progival egyszerűen visszavettem, ès a hibaegszűnt.

Köszönöm az ötletet.

2014. szept. 24. 07:21
 9/9 anonim válasza:

Az én laptopom is ezt írta ki délelőtt, ugyanez a textúrahibás kép jött elő, aztán rendbejött. Aztán délután filmnézés közben egyszer megáll a kép beadott vagy 3 ilyen tetúrahibás képet, majd egy szürke kép, ami szépen lassan kifehéredik, majd elsötétül teljesen, a gép kikapcsol, de nem teljesen, csak úgy zúg magában, de nem működik. Azóta se tudom bekapcsolni, ennyi a max életjel amit ad magából: alap zúgás és sötét képernyő.

Rádugtam egy monitort, az se csinál semmit, csak villog rajta a led (ezt meáskor soha nem csinálta)

tudok vele vmit csinálni, vagy csak szervíz?

2015. nov. 4. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!