Ez mégis mi? "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. "
Játszok és játék közben elsötétült a kép és ez az üzenet jött ki a jobb alsó sarokban.Akkor is bejön,ha képernyőkímélőre kapcsol a monitor és utána megmozgatom az egeret.A másik érdekes dolog meg az,hogy játékok textúrahibások,tehát bevillannak ilyen fura csíkok időnként,de kb egy szempillantás az egész.
Videókártya: VTX3D VX7770 1GBD5
ez fizikai hiba én gépemmel is ez volt a baj valamelyik hardver nem úgy teszi a dolgát ahogy kellene ez nem program hiba ...
Ideiglenesen nekem ez volt a megoldás :
gtx570 oc gyári tuning kártya volt visszavettem a gpu teljesítményét MSI afterburner-rel és ameddig ki nem cseréltem addig így használtam aztán már nem lépett fel azóta ez a probléma.
Ha garanciális a gép akkor vidd el minél előbb.
Így van, vidd vissza minél előbb! Nekem is volt gondom az új konfigommal, majdnem 3 hónapig szívtam vele, mire kibukott, hogy a memóriám a rossz...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Ez volt az én problémám....
Szia nekem is ez volt a bajom megoldódtam szerencsére
Két verzió van ha az első után is csinálja akkor a másodikat próbáld meg
1. Ha vision engine control-od van akkor lehet az a baj és akkor töltsd le a catalystot innen : [link]
2.Start menü -> futtatás -> regedit. Vagy Win+R -> regedit és ott HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Majd a GraphicsDrivers-hez adjunk hozzá jobb oldalon (jobb klikk->új->duplaszó) egy új duplaszó bejegyzést, aminek a neve TdrLevel legyen, az értéke pedig nulla. Ezután inditsd újra a gépet .
Egyik helyen olvastam, hogy elèg visszavenni az órajelet 50mhz-el.
Gpu tweak nevű progival egyszerűen visszavettem, ès a hibaegszűnt.
Köszönöm az ötletet.
Az én laptopom is ezt írta ki délelőtt, ugyanez a textúrahibás kép jött elő, aztán rendbejött. Aztán délután filmnézés közben egyszer megáll a kép beadott vagy 3 ilyen tetúrahibás képet, majd egy szürke kép, ami szépen lassan kifehéredik, majd elsötétül teljesen, a gép kikapcsol, de nem teljesen, csak úgy zúg magában, de nem működik. Azóta se tudom bekapcsolni, ennyi a max életjel amit ad magából: alap zúgás és sötét képernyő.
Rádugtam egy monitort, az se csinál semmit, csak villog rajta a led (ezt meáskor soha nem csinálta)
tudok vele vmit csinálni, vagy csak szervíz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!