Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 130 ezer forintból milyen...

130 ezer forintból milyen (asztali) gépet állítanátok össze?

Figyelt kérdés

Szempontok:

1.) Monitor nélkül

2.) Nem akarok vele játszani

3.) Fontos, hogy pár évig fejleszthető/bővíthető legyen

4.) Videókat, képi anyagokat munkából adódóan vágnék rajta

Köszönök minden választ!

2012. szept. 27. 20:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
10%

xDDD mire elolvastam szerintem sérvet kaptam a röhögéstől :D ilyet szól gépszerelői végzettség meg hogy BME rohadt okos lehetsz hogy kb karbantartói végzettséged van "BME"-ről :DD tudod én is oda jártam és azt úgy hívják hogy mérnökinformatikus :) de neked elég a karbantartó is...

amúgy meg a gép teljesen korrekt és az igp egyáltalán nem üti ki a dedikált vga-t amúgy még az okostojásnak annyit te karbantartó ha valami fingod lenne az egészről akkor tudnád hogy van úgynevezett BIOS és abba ki lehet választani hogy mit vegyen figyelembe a dedikált vga-t (PCI-E) vagy az IGP-t....asszem úgy van hogy PCI-E/IGP ezzel mindkettőt nézi de a dedikáltat használja ha van IGP ilyenkor csak az integráltat nézi meg PCI-e

2012. nov. 4. 10:43
 32/39 anonim ***** válasza:
35%

Ha rám hallgatsz ezt vásárlod meg: [link]

A többieknek kocc!

2012. nov. 5. 16:37
 33/39 anonim ***** válasza:
35%
Egy kicsivel drágább és butább is, de van hozzá oprendszer. A Tony gépével felveszi a versenyt.
2012. nov. 5. 16:41
 34/39 anonim ***** válasza:
55%

Van hozzá OP rendszer...nagy cucc.

Illetve az i3 2120, hogy venné fel az i5 3470-el?

Gondolom a tápegység is egy noname cucc, mivel nem írják, hogy milyen.

Illetve van benne egy GT630 kártya, ami nem valami erős kártya, és a kérdezőnek felesleges is, mivel egyáltalán nem játszana a számítógépén.

Ráadásul az 500 GB-os vinyó is kevés lehet, ha sok munkaanyag van a gépén.

2012. nov. 5. 16:53
 35/39 anonim ***** válasza:
55%

A "hozzáértésed" már bizonyítottad, szóval a géptől se vártam sokat, de ez mit jelent?

"A többieknek kocc!"

Elnézést a kérdésért, de sajnos nem tudok idiótául.

2012. nov. 5. 17:22
 36/39 anonim ***** válasza:
41%

# 32

Ez mi ez? Komoly? Egy ilyen előre összegányolt i3-as auchan konfigot ajánlasz és még azt mondod felveszi a versenyt azzal amit összeírtam? MINDENBEN gyengébb mint az enyém, az eredeti Windows-al meg kitörölheti...

Viszont van benne egy VGA (ami ugyan az IGP-nél jobb, de attól még szar) amire amúgy sincs semmi szüksége mert nem játszik.

Előttem most ástad végleg el magad, még annyit sem értesz az egészhez mint eddig hittem, innentől szót sem pazarlok rád, semmi értelme.

2012. nov. 8. 00:05
 37/39 anonim ***** válasza:
35%

Hepciáskodik a kicsi fiú? :)) Ez aranyos...

Eredeti opirendszerrel kitörölhetem? 25 rúgóról beszélünk... amatőr.

2012. nov. 8. 00:16
 38/39 anonim ***** válasza:
11%

És te bene vagy az 1%-ban aki meg is vette? Mert akkor te vagy amatőr, nem kicsit...

Amúgy vicces hogy pont te szólsz le, az már kiderült mennyire vagy képben.

2012. nov. 8. 00:24
 39/39 anonim ***** válasza:
52%
eredeti windows kb annyit ér hogy 2 perc mire egy msdn-es windowst feltörsz loaderrel ami ugyan úgy eredeti még csak nem is buherált változat és szedi az összes frissítést szóval inkább költök még 25e ft a hardverre....
2012. nov. 8. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!