130 ezer forintból milyen (asztali) gépet állítanátok össze?
Szempontok:
1.) Monitor nélkül
2.) Nem akarok vele játszani
3.) Fontos, hogy pár évig fejleszthető/bővíthető legyen
4.) Videókat, képi anyagokat munkából adódóan vágnék rajta
Köszönök minden választ!
"Ezzel csak az a baj, hogy az alaplapon integrált videokártya van."
A CBU-ban igen, a lapon a kivezetések vannak.
"Így később nem tudsz majd rendes videokártyát venni bele, ha szeretnél. "
Mégis mi a jó büdös francért van akkor a lapokon PCI-e X16? Sőt mondok egy jobbat főnök. I5 2500K CPU-m van(tudod van benne HD 3000-as IGP) és van egy HD 6850-em mellette? Most hogy is van ez főnök?
"Ráadás: a linkelt alaplap elég elavult... "
A legújabb elérhető árú desktop intel foglalat elavult?
"Előbb tájékozódj!!!"
Itt neked kéne csak.
"Persze... én vagyok a hülye,"
Na, végre egyszer egyetértünk.
"A CBU-ban ige"
*CPU vagyis az IB már APU
Jól van főnök, de akkor csak van valami SZAKMAI alaptámasza az egésznek ugye? Csak mert üres fröcsögésen kívül mást nem láttunk, és valahogy másoknak se kavar be az IGP.
Amúgy mi a fene az a gépösszerakói végzettség? Miből áll?
Tippelnék én, de lehet kicsit sértő lenne ezek után, szóval inkább ezt hagyom.
Mid van? És honnan szerezted? Józsefvárosi piac? Vagy melyik iskolában ennyire alacsony a színvonal?
Előre sajnálom az ügyfeleidet, egy igazi kontár vagy te, nem gépszerelő.
Én itt kamu szagot érzek, aki ott végzett az nem lehet ennyire hülye. Vagy csak túlbecsülöm a BME-t?
Egyetlen egy értelmes szakmai hozzászólásod nem volt, rögtön látszik hogy gőzöd sincs az egészről, tudod kinek mesélj...
Ha meg tényleg ott végeztél, akkor sokkal rosszabb helyzetben van manapság a magyar oktatás, mint eddig hittem.
"Hallottatok már a BME-ről? Nem hinném....."
Képzeld igen, oda készülök. Igen, ezzel elárultam csak egy kis p@cs vagyok, de ettől független te meg meg ehhez hülye.
Ha már így benne vagyunk akkor lenne egy kérdésem.
Miért is elavult az LGA1155?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!