Miért akad be az egerem 10-30 másodpercekre, miután újratelepítem a rendszert?
Figyelt kérdés
Logitech G9 egerem van, vistát eddig háromszor raktam fel a gépre. Természetesen mindent felpakoltam az egérhez és tudomásom szerint mindent belőttem. Mégis amikor elindul olyan fél óráig akadozik, aztán viszont tökéletesen megy. Jah és ez újrarakástól kb 2-3 hétig szokott előfordulni, utána már nincs vele gond. Nem tudom mi lehet a probléma, de nagyon idegesítő tud lenni.2009. aug. 3. 11:25
11/15 anonim válasza:
VAGY PROBÁLJ KI EGY MÁSIK WINDOWS :)
12/15 A kérdező kommentje:
Már sokszor újraraktam, mondom, újrarakás után kezdi el.. :S:S
2009. aug. 8. 09:21
13/15 A kérdező kommentje:
Most w7 van, xpvel még nem néztem. Megpróbálom. Köszi amúgy mindenkinek :)
2009. aug. 8. 09:21
15/15 A kérdező kommentje:
Feltettem az RTM verziót, a második indításnál akadt még, harmadjára semmi és most is tökéletes. Úgy tűnik megoldódott. Hál' istennek nem kell tökölni az egér garanciájával. thx
2009. aug. 10. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!