Miért indul újra a gépem állandóan, ha Counter Strike: Source-szal játszok?
Fél éve körülbelül Left 4 Deadeztem, amikor először újraindult a gépem ily módon: az utolsó hangot, amit kiad a játék(pl lövés)azt hallom, egyszer, majd sokszor egymás után gyorsan, majd a gépem újraindul. Mindig ez történik, ha valamilyen Source engines játékkal(Left 4 dead, DoD: source, Half life 2, stb...)játszok, de Sims 3-nál is ugyanez a helyzet. Half life 1-nél, és Blue Shiftnél nem csinálja, Audiosurfnél sem. (Audiosurfot nem szoktam full screenben játszani, csak ablakban).
Az oprendszer amit használok: Windows 7 RC Build 7100. Videókártya: Ati Radeon X1650 Pro. 2 Giga rammal.
Először azt hittem, hogy a Windows 7tel van a gond, hát beszereztem egy 80as diszket, raktam rá egy XP-t, és azzal is ugyanezt csinálja. Azon az XP-n csak a CS:S-t próbáltam.
Arra gyanakszok, hogy a VGA lehet a rossz. Szerintetek?
Nem hiszem :(
Ha az lenne, akkor nem csak az újabb játékoknál csinálná, hanem teljesen véletlenszerűen, akár a Windows alatt is, nem?
Mindegy, lefuttattam egy memtestet másfél óráig ment, de nem talált hibát.
Azért nagyon szépen köszi a tippet! :)
nekem is volt ilyen, csak nem kezdett el a gép "elakadtalemezjátszó"-t játszani, hanem egyszerűen újraindult. nekem nem volt feltelepítve VGA driver :D
nekem ez a FarCry 1.el történt.
OFF: AZ elöttem szólóhoz: Kb 5 perc alatt már másodszor látom a linkedet valamelyik kérdésnél. elég idegesítő hogy semmi értelmeset nemm írsz hanem csak reklámozod a rozzant gépedet. drága ahoz képest hogy csak gagyi cuccok vannak benne. 800mhz ram? LOL Ati 3850? LOL Athlon x2 2,3 ghz? LOL
És maxon megy a GTA:SA, meg a farcry? hol találsz manapság olyan gépet amin ezek nem mennek maxon? :D már nem sok olyan van.
szerez be egy programot ami meri hany celziusz fokos a procid es nezd meg menyinel kapcsol ki lehet azert ezeknel a jatekoknal vana gond mert ujabbak es hamarabb bemelekszik a geped es ujra indul mert 60foknal tovabb megy a gep magatol ujra indul szoval ha ez akkor uj hutest vagy szerej ra par ventilatort+ ba
a masodik vagy a tappal van a gond ahoz kulonosen nem ertek de azt tudom hogy ha az rosz az is szokot ilyet csinalni
Köszi a választ!
Korábban kitakarítottam elég alaposan a VGA-t, és újrahúztam a rendszert, azóta nem csinálja. Elfelejtettem írni! Ha megint előjön, írok! Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!