Winchester lelassíthatja a gépet?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy viszonylag elég erős gépem van és a win7 lassuuzik rajta.. Pedig az élmény indexbe az eredmények : proci: 7.3, ram : 7.3: Videokartya : 7,6 vinyom pedig 5,6 sztetek ez a probléma ? Ha igen akk jobb lenne a 32es rendszer vagy xp ?2012. szept. 26. 07:18
1/7 anonim válasza:
Esetleg ha a géped adatait írnád le, akkor többet tudnánk segíteni. Ezekkel az élmény-index számokkal sok értelmes választ nem lehet így adni.
2/7 anonim válasza:
Mivel rengeteg információt megadtál, már csak a taj-számodra van szükség, hogy megjósoljuk mi a problémád.
3/7 anonim válasza:
Más lesz a gond szerintem. Bár egy nagyon belassult merevlemez megfoghatja a gépet, az élményindex eredményedből ez nem tűnik ki. Igaz ez nem is jó alternatíva hardver teszteléshez. A hagyományos merevlemezek 5,9 pont körül szoktak kapni max, legalábbis egy WD Black sem nyújt többet (SSD-vel persze megüthető a 7,9 maximális index pont).
Pontosan mik a "lassúzás" tünetei?
4/7 A kérdező kommentje:
Procim : AMD+ fx 6100, vidim : radeon HD 7770, ramom, kingmax ddr3 1333€mhz 4gb , merevlemez pedig seagate 160gb sata
2012. szept. 26. 09:31
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon lassan tölt be a op rendszer, lassan tölti be a dokumentumokat meg ilyeneket csinál. A régi gepembe is ez volt és nem volt ilyen lassusag probléma !
2012. szept. 26. 09:34
6/7 Panda Péter válasza:
egy defrag mehetne neki, meg a szeteket takaritsd le, az talan gyorsit valamit, de amugy elgondolkozhatsz egy gyorsabb vinyo/ssd beszerzesen is.
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap megcsinaltam a derfag-ot és a gép tisztitast Advanced system care-val es meg igyis lassuzik ... És ajánlott feltenni a frissiteseket ?
2012. szept. 26. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!