Videókártya 1GB-os, de a rendszer csak 512mb-t érzékel, Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem új merevlemezt,mivel a régi tönkrement és erre kivételesen Windows 7 Ultimate 64bit-est tettem,
megnéztem a systemrequimentslabon egy dologot,hogy fut-e a gépen és ott vettem észre,hogy csak 512 mb-t ír. Mi lehet a gond? Feltelepítettem a megfelelő drivert stb...
Gépem
:
Processzor : AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3
Ram : 2db Kingston 4GB 800MHz DDR2
Videókártya : MSI ATI Radeon HD4350
Alaplap : Asus m2n68-am se2
Köszönöm előre is a válaszokat !
2012. szept. 26. 04:29
1/2 anonim válasza:
Néézd meg GPU-Z-vel is.
Amúgy a HD4350-nek 256MB VRAM is bőven elég lenne szerintem.
2/2 anonim válasza:
Ha úgy vetted. hogy gigás, akkor átvertek, nincs ilyen hibajelenség, hogy a vga-t nem jól ismeri fel. Sokan ebben a hitben élnek, de amit ír a progi, az van benne. A sysreq nem feltétlen megbízható, futtatásba írd be, hogy dxdiag, ott kiír mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!