Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD Radeon HD 6320 videókár...

Az AMD Radeon HD 6320 videókártya hány megás?

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 17:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Itt van ami a kérdésben szerepel, csak ez drágább és gyengébb gép.

[link]

2012. okt. 1. 15:46
 22/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Mért gyengébb?

mert csak 2GB van bene?

attól még nem gyengébb...

(és talán csak ugy diszböl drágább?)

csak laptop.hu oldal jó neked?

és minél olcsóbb kell?

intel celeron nagyon rosz vétel lene

de hát te dolgod ha szeretnéd ved azt

ami ment régi laptopodon az ezen is fog meni de én akor se veném bár legalább lenovo nem rosz márka, de nem mintha hp meg rosz lene... (persze ilyen árban a márka teljesen lényegtelen, igazság szérint amugy is ha nem speciális gyártói "különleges" laptopról van szó)

2012. okt. 1. 16:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Miért, ti ebben az árkategóriában mit ajánlotok?
2012. okt. 1. 18:24
 24/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

itt olcsóbb

[link]

ez meg jobb vétel ha intel:

[link]

ezeket csak igy gyorsan leltem de igazából jobbak szoktak leni:S

2012. okt. 1. 19:31
 25/27 Viraag1 válasza:
Nekem ilyen van a gépemben, és bírja a játékot. Persze nem a legújabbakat, de 3D játékok is simán mennek.
2013. jún. 20. 21:50
 26/27 anonim válasza:
ha nem értetek hozzá,akkor inkább ne is válaszoljatok,nekem ugyan ilyen van Asus X53U gépben,384mb a memóriája,+ a Ramból vesz el,és eddig nem volt olyan játék ami ne ment volna rajta, Nfs összes rész megy,az újabb iis,de ott már akad,Assassin's Creed 3 is megy rajta,Hitman Absolution is megy rajta,meg az összes régi,Call of Duty is,szóval tökéletes gép játékra,ugyan is munkára és játékra tervezték,ennyit erről okoskák.
2015. márc. 1. 09:11
 27/27 lacajoe válasza:
40%
368mb 2 gb rammal.Amugy sokan irkalnak integralt gpu-k rol hogy jatekra nem valo....Kicsit azert utannanezhetnenek mielott a sok balgasagot irkaljak..passziansz meg stb.Ez a kartya kapott egy 600MHz (Turbo Core) boostot es csak megjegyzem hogy ahoz kepest hogy egy amd e 450 be van integralva ami 1.6 -2 mag de brazos sajat tweakerrel 2x akar 3,2 ghz potyog .par jatek Settings medium to high ami nem is rosz ahoz kepest hogy nem kellene jatekra hasznalni es messze veri a gpu az inteles gpukat!!!! Far cry 2,assasin 2,call of duty modern warfare mindegyike,fallout 3,skyrim,two worlds STB STB STB.Sok ezekbol max bealitassal is megy..Nem tudom ti mit neveztek jatekoknak de itt van meg nehagy..Bad company 2,Dc universe,mercenaries 2 ,gta 4,dragon age origins es kiegek.Wow minden kieg,arma 2,....erdekes csak a passzianszt nem probaltam.
2015. júl. 11. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!