30-35 ezret szánnék egy használt számítógépért vajon milyet kapnék ennyiért?
Őszintén? Az Aknakereső talán elindulna rajta szaggatás nélkül...
(egy alsó kategóriás videókártya kerül 30 ezerbe, CSAK a videókártya)
én egy dell 610 laptopot vettem a vaterán 35e ft ért most is azt használom már 1 éve új játékok nem mennek rajta de amire te is használnád tökéletes egy ilyen.
szerintem nézzél szét te is ott
15:40, ja. Az olyan is lesz. A kérdezőnek mellesleg asztali gép kell, nem laptop.
Szóval nem írtam hülyeséget.
Ebben véhetőleg integrált Radeon van, mert nem írja (HD3xxx, HD4xxx), esetleg GeForce 82xx.
Itt egy inteles hasonmás, ebben ha minden igaz valamilyen G31/41 chipset van integrált Intel VGA-val.
Itt egy gyengébb Inteles, de minimál VGA-val. Ezen minimális játék is lehetséges:
Persze ezek ilyen "márkás" gépek. Szerintem hasonlót össze lehet szedni pl. a prohardver apróhirdetés részlegében, egyben vagy darabokból. Talán jobbat is.
Ebben mondjuk gáz a proci, de cserélhet kb. bármelyik Core 2 beles processzorra:
Kérdező leírja, hogy nem akar játszani, csak böngészésre kell neki, s az első válaszoló mindjárt azzal kezdi, hogy max az aknakereső futna el rajta, majd jön a másik okos, aki ennyiért vett alaplapot magának. Na és akkor mi van? A tagnak meg gép kell ennyiért! S kapsz is ennyiért, ha elegendő böngészésre, film nézésre, ilyesmi.
Pl. ez tök elég rá: [link]
Kérésre kapsz még 2 gigát bele (felárért). A Dell halk gépeket gyárt, szinte nem is hallod, hogy be van kapcsolva. Én is ilyet vettem szüleimnek, böngészésre, skype-ra, youtube-ra használják, a célnak tökéletesen megfelel s másfél éve gond nélkül üzemel. Ha HD-t nem akarsz rajta erőltetni, akkor elég, ha igen, akkor költsd el mind a 35 ezret, s akkor megy a HD is vígan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!