Melyik videokártyával kaphatnék jobb teljestményt?
sine
Te a GeForce 9800 GT-re gondolsz, de az ha jól emlékszem az kb 4 éve jelent meg. A kérdező azt írja az övé 6 éves, meg Sapphire (ami GeForce-t nem gyárt) szóval szerintem egy ősrégi Radeon 9800 Pro-ról lehet itt szó.
Legalábbis én erre gondoltam mikor az első válaszom írtam.
De ha a kérdező normálisan írta volna ki a kérdést, nem kavarna itt meg mindenkit...
Ja igazad van elsöre nem volt tiszta, azt hittem a geforcerol van szo. Ezewkutan viszont tenyleg nem eri meg belerakni mivel a plusz fogyasztasert szinte semmit nem kapsz:
Nem tudom mennyit akarsz belfektetni de eppenségggel ez egy nagyon olcso darab es neked jelentös elörelepes lenne.
: [link]
ja es innen is az orszag egesz területere szallitanak.
GT210-et szerintem NE! Nézegettem tesztekben és 5x(!) lasabb egy GF9400GT/8500GT-nél amik ezer évesek.
Viszonyítás. A GF 7050 valahol a Radeon X200 (x1250) integrálttal van egálban. Ennek a teljesítménye 1/6-a egy X600-nak, ami meg nagyjából egy Radeon 9600 teljesítményét hozta. Tehát olyan 8-10x LASABB mint az őskövület 9800-as. (Feltéve ha utóbbi nem vicces 128 bites verzió.)
# 4
Azért nem írtad ki normálisan, mert csak annyit írtál hogy 9800, azt nem hogy Radeon vagy GeForce, és ezzel a típusszámmal mindkettő van. Csak a kettő között évek vannak megjelenésben, meg szakadék teljesítményben.
És ez így félreérthető volt, ahogy látod félre is értették.
Amúgy igen, a 9800 Pro a maga idejében nagyon jó kártya volt, de ez már jó rég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!