Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HKC V-POWER 450W tápról vélemény?

HKC V-POWER 450W tápról vélemény?

Figyelt kérdés
Akinek kell róla az infó : [link]

2012. szept. 19. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem csak az élelmiszereknél vagy úgy, hogy olcsó húsnak híg a leve, ha nem a számítógép alkatrészeknél is.

Meg értem hogy kevés a pénzed, de ha ilyet sz*r tápot veszel az nem spórolás, inkább pénz ki dobás.

Mert ha el fűstől a géped, akkor vehetsz újat.

Kap egy nagyobb feszültséget, pl; hdd, vga...stb zárlatos lesz, és akkor b*szhatod, mehet a kukába az egész.

http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY

Nem hiszed, vedd meg és használd egészséggel!

Okos ember más kárából tanul, a h*lye meg a sajátjából.

2012. szept. 20. 13:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Vettem FSP tápot 9k-ért az már jó?:D 400w HEXA
2012. szept. 20. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Jó bizony. HKC hozzá képest nem táp, csak ajtótámasz.
2012. szept. 20. 22:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Minden jót nektek !!!
2012. szept. 20. 23:36
 15/16 Kis Joker válasza:
12%

márkába legyen ára mind1 ha márkás tápegységet vásárolsz akkor annak nincs hibája én is megfürödtem tökmind1 mien a tápegység 2 év után dobd ki a kukába és vegyél újjat mert az összes kinai szar és 2 év után megvan a 20-30 ezres tápba is a veszély h leég mondthatbárki bármit 32 ezer ft s tápom 3-4 év után leégett és vitte majdnem a fél gépet magával tehát mind1 a tápegység mérete a márkát meg kell fizetni és kész én is egy 17 ezres lc power tápot használok és már gondolkozok a cserén

De személy szerint 2 év után pár dolgot cserélni kell!!

2012. nov. 13. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:
11%

Kis Joker írtál némi baromságot amikre lentebb ki is térek, de ha valamit félreértelmezek elnézést, azt betudjuk annak, hogy nyelvtanóráról lógtál.

"tökmind1 mien a tápegység 2 év után dobd ki a kukába "

Kíváncsi lennék, hogy például egy SS X tápot mi a fenéért kéne a kukába dobnom 2 év múlva. Nem kevesen használnak 4-5 esetleg több éves tápot is úgy, hogy némelyik még a hulladék kategóriában van.

"mert az összes kinai szar és 2 év után megvan a 20-30 ezres tápba is a veszély h leég mondthatbárki bármit "

Úgy szeretem az olyan megmondó embereket akik a saját baromságukat úgy akarják elhitetni, hogy "mondhat bárki bármit".

"32 ezer ft s tápom 3-4 év után leégett és vitte majdnem a fél gépet magával"

Drágán is lehet szar tápot venni.

"tehát mind1 a tápegység mérete a márkát meg kell fizetni és kész "

Akkor mindegy mekkora a táp? Ezen elindulva egy GTX 480 SLI rendszert fogok hajtatni a Hexa 400-al.

Csak a márkát fizetném meg? Akkor ugye mindegy, hogy az a táp egy 400 wattos mercury, vagy egy 400 wattos FSP AU?

"én is egy 17 ezres lc power tápot használok és már gondolkozok a cserén "

LC Powernél én is erősen gondolkoznék a cserén(az egész gyártónak van 3 értelmes CWT beles tápja).

2012. nov. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!