HKC V-POWER 450W tápról vélemény?
Ha nem teszel a gépbe videokártyát elmegy de ha magasabb lesz a fogyasztás érdemes egy stabilabb működésűre cserélni.Ezen az áron ez sokkal jobb lenne :
Már csak azért is mert 1 évvel több a garancia rá.
# 1
Mondjuk én a Hiprot sem ajánlanám, az újakat már vacak kínai béllel szerelik.
Ne sajnáljuk már azt a 10est egy FSP Hexa 400W-tól.
Új konfigod van? Vagy miért akarsz új tápot?
A számítógép összeállításakor minden alkatrészt ami pénzbe kerül figyelembe kell venni. Semmi értelme venni 30ért VGA-t 35ért procit, ha az egészed egy sz@r táp alá kötöd be.
Kérdeztél és el lett mondva, hogy sz@r. Ne legyél felháborodva. Ne kérdezz ha nem tetszik a válasz.
De tudod mit? Hátha a szívedhez kapsz. Tud mennyiért vettem a tápot a gépembe? 26-ért. És én keresem rá a pénzt, mielőtt ebbe kötsz bele. Nem mondom, hogy ennyit kell rá költened, de egy Ferrariba se keresek 10k-ért fékbetétet, mert csak annyim maradt miután megvettem a kocsit.
Tervezz előre és ha nincs még meg a pénz akkor gyűjts még.
Felőlem vehetsz 5ezres Codegent is, te géped füstöl el alatta nem az enyém.
A normális tápok 10 körül kezdődenek, ha neked ennyit nem ér meg a géped biztonsága, az a te bajod.
És nem csak az FSP jó, van még egy csomó jó, de azok még drágább. Azért írtam az FSP-t mert abból már 10-ért is van jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!