Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy GIGABYTE GO-W1608A típusú...

Egy GIGABYTE GO-W1608A típusú DVD-író, képtelen CD-ket olvasni?

Figyelt kérdés
Vagy csak az enyém kergűlt meg ?!? Firmware segíthet ? Bár amilyen régi, kétlem, hogy lenne rá frissebb... Előre is kössz az ötleteket !

2012. szept. 17. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyanról már hallottam hogy DVD író csak CD-t olvas, DVD-t nem, de ilyenről még nem. A lézerfejet megpucoltad már benne?
2012. szept. 17. 23:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Naná, ez volt az 1. ... de semmi... 4x megpörgeti, kínlódik, mint állat, s aztán leáll... Nero-ba No Disc-et ír... fene meg látott ilyent, de én vlhogy mindig kifogom a lehetetlent :))
2012. szept. 17. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáltad már más CD-vel?
2012. szept. 18. 01:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy féle fajtával sem... Mintha egy CD-olvasóba tennék üres cd-ket :)) Ilyet még nem pipáltam öcsém...
2012. szept. 18. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Vidd el szervízbe.Valószínűleg az infra lézer dióda ment tönkre ami a CD olvasásért "felelős"
2012. szept. 18. 15:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán vok biztos benne, hogy felénk foglalkozik bárki ilyen javítással sajnos :( De azért kössz az 5leteket ! :)
2012. szept. 18. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehetséges az hogy elküldöd postán valamelyik szervízbe,ők megcsinálják majd visszaküldik,érdeklődd meg hátha lehet ilyet csinálni

Nekem egyszer a PS3 romlott el,felküldtem Pestre,megcsinálták utánna visszaküldték

2012. szept. 19. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Fizetsz a javításért, fizetsz a postáért oda-vissza, meg még vársz rá... Nem ér annyit. 4ezer körül vehetsz zsír új DVD írót.
2012. szept. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!