Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan építsek házi stúdiót?...

BigB84 kérdése:

Hogyan építsek házi stúdiót? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy mi kéne egy házi stúdió összerakásához?Mármint a dolgokat nagyjából tudom, csak ,hogy elég lesz-e a következő felszerelés:

4db erősítő

külső USB hangkártya

keverőerősítő

egy rakat kábel

jó minőségű fejhallgatók (Philips,Sennheiser)

4 mikrofon

Cubase hangszerkesztő progi

Gép

A dolog lényege az lenne ,hogy gitár, basszusgitár, ének és dob felvételeket szeretnénk felvenni, tudom, hogy a dobhoz kéne még dobmikrofon, de arra már kitaláltunk megoldást, szóval az nem téma.Amennyire néztem, elvileg a dolgok kompetibilisek minden-mindennel.A kérdés lényege, ezek a cuccok így elegek lesznek-e vagy kéne még valami?Hangfalakat ne írjátok mert abból is van 2db 500w-os...

2012. szept. 17. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden a hangkártyán és a szerkesztő progin múlik.Minél több analog bemenete legyen és minél kisebb késéssel.Nem árt a fantomtáp kondimikrofonokhoz és olyan progi ami realtime-ban efektez.És amit nem említettél egy viszonylag jó süketszoba.
2012. szept. 17. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

ez a hangkártya, a progiban, me asszem meg tudom oldani a real-timet

2012. szept. 17. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
meg*
2012. szept. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!