Milyen 13-mas szamitogepeket ajanlotok?
Figyelt kérdés
Egy olyan szamitogepre gondolok ami gyorsan is megy es elindulnak rajta jo jatekok mint peldaul Fifa 12 ...2012. szept. 17. 13:55
1/8 anonim válasza:
13-as számítógép? Az mi?
Add meg a max összeget.
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Gondolom 13" colos laptop(notebook)/netbook -ra gondol.
De ettöl független összeg még számít.
És amugy te kérdezö pontosan mit értetél 13-as alatt?
3/8 anonim válasza:
2013-as?
Esetleg nagyon peches számítógép, aminek a fő ismérve, hogy Vargáné és Tsa táppal "megy" :D
4/8 anonim válasza:
A Vargáné és Tsa az nem táp, hanem időzített bomba! :D
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
elég ha egy péntek 13 -ikáig vársz kérdezö és akkor vásárolsz:)
6/8 A kérdező kommentje:
I3 bocs elirtam :D
2012. szept. 18. 17:06
7/8 anonim válasza:
Bazz... erre még nem is gondoltam. Lehet, hogy az Intelnél is elírta valaki? 13, 15, 17? Aztán a 19, majd a Z1...Z9-es procik. Majd az E1-ek :D
8/8 anonim válasza:
Na erre én se gondoltam volna, akkor már inkább 13"-os notebook...
Kérdező a maximum összeget még mindig nem adtad meg, és lassan elfelejtődik ez a kérdés, úgyhogy tedd fel a kérdésed értelmesen, összeggel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!