Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a géphez mekkora táp...

Ehhez a géphez mekkora táp szükséges? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

CPU: INTEL Core i5-3450 3.10GHz

Alaplap: ASROCK B75 Pro3

VGA: Asus HD7850 2gb

RAM: 8gb ddr3 1600

2012. szept. 17. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Szükséges egy kb 300 wattos, ajánlani egy 400as Hexa, Chieftec CTG, XFX pro.
2012. szept. 17. 12:28
 2/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 17. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
legalább 600wattot tegyél bele, LC Power vagy Deer...
2012. szept. 17. 12:55
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Óvatosan, a 600os LC power CWT beles, a végén még jót vesz:DD
2012. szept. 17. 13:06
 5/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

jó poén de még kérdezö komolyan veszik

LC power meg Deer tápnak akkor van "értelme" ha kérdezö rövidúton megakar szabadulni hardverektöl egy tönkretétel keretében...

2012. szept. 17. 13:11
 6/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Amugy már másik kérdésben és itt is leirták

FSP Hexa, Chieftec CTG 400W elég

ha van pénzed vehetsz pl. Cooler Master GX 450W ez 15ezer kb.

alsótápos házba hosszú kábelek miat

FSP Hexa 500W

Chieftec CTG 500W (enek Hexa 500 tól is hoszabb a kábele)

persze Gx450 is jó alsótáposházba illetve ideális

2012. szept. 17. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:

"Óvatosan, a 600os LC power CWT beles, a végén még jót vesz:DD"

Van egy rakat 600-as LC Power táp a két Hyperionon kívül is.

2012. szept. 17. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

■500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended

■600W power supply (or greater) with two 75W 6-pin PCI Express power connectors recommended for AMD CrossFire™ technology.

■Certified power supplies are recommended. Refer to [link] for a list of Certified products

■Minimum 4GB of system memory

■8GB (or more) of system memory recommended for AMD CrossFire™ technology

■Installation software requires CD-ROM drive, a keyboard, a mouse, and a display

■DVD playback requires DVD drive and a DVD

■Blu-ray™ playback requires Blu-ray drive and a Blu-ray disc

■For an AMD CrossFire™ system, a second AMD Radeon™ HD 7850 GPU, an AMD CrossFire™ Ready motherboard and one AMD CrossFire™ Bridge Interconnect cable is required

■Use of 3 or more displays with AMD Eyefinity technology requires a DisplayPort-capable panel or an AMD Eyefinity validated dongle. See [link] for a list of validated DisplayPort dongles.

■64-bit operating system highly recommended

■Not for industrial or commercial use. See AMD FirePro™ Graphics solutions for these applications.

[link]

ezzel a két táppal volt a legtöbb dolgom, sosem mondtak csődöt, ezért ajánlom :) hármas voltam

2012. szept. 17. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:

"ezzel a két táppal volt a legtöbb dolgom, sosem mondtak csődöt, ezért ajánlom :)"

Normálisabb helyeken(pl PH! milyen tápot vegyek topik) szétszednének egy ilyen ajánlásért.

Amúgy ahogy elnézem te abban a hitbe vagy, hogy mivel a gyártó ráírta, hogy 600Watt akkor minden körülmények között 600Wattos táp kell. Gyerekek, már nem azért, de ha már ebbe a topikba osztjuk azt észt, legalább egy tápegység 12V-os ágának mikéntjével, meg egy VGA fogyasztásával legyünk már tisztába(meg mondjuk az adott táp minőségével).

2012. szept. 17. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Persze, de ha véletlenül hyperiont vesz, akkor jó tápja van és egy csomó felesleges pénze.

Nyolcszor minek feltenni ezt a kérdést, nem értem, mindig ugyanazok a válaszok érkeztek, ennek a gépnek a fogyasztása a 300wattot sem éri el, konnektorból sem fog a táp 320nál többet fölvenni, egy 500as xfxhez már simán tenném akár crossfirebe is a 7850et, nem tudom, mit kell ezen ennyit szenvedni...

2012. szept. 18. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!