Ezen a konfiguráción menne a Dirt3 vagy bármi más új játék?
Ilyen összeállítást is már régen láttam.
Nagyon rossz!
A videókártya választás szörnyű. Annyi memória és olyan drága változat nagyon nem kell játékokra, az alaplap és a cpu még hagyján az elmegy.
Ahogy nézem azt a 110eurós vga-t annyiért már kapni lehet itthon (nemtom te hol veszed) hd7770-et ami mérföldekkel jobb. Ddr3-as vrammal ellátott vga-t nem is szabad venni mellesleg.
Memóriából pedig elég akár egy 4gigás 1333mhz-s változat, de ha biztosra akarsz menni egy 2*4gigás kit de nem kell több, nem nyers vele semmit játékra.
Ha az arra elköltött 100 eurót is levesszük ~40re akkor vga-ból vehetsz egy még erősebbet és játéknál az a lényeg.
Amúgy sry ha nem ez volt a kérdés :D csak tudod itt ezen a fórumon sok a kedves válaszoló akiknek már-már fáj nézni, hogy sokan mennyire nem hozzáértő módon szart raknak össze és próbálnak segíteni.
965 höz mehet majd 7850/7870 is akár
ha mindenkép nvida kel ami ugyan ugy drágább az egész világon (amd hasonló teljesítményühöz képest)
akkor GTX 660, 660Ti, 670 ben gondolkodj
bár lehet jobb lene elözö 560 generiációból...
csak hát viszafele fejlödünk?
965 árán fx4100 jobb vétel let voln persze ha olcsóbb rendbe de kb. fillérekel
alaplap nemtudom menyi de árán szintugy biztos modernebb is let voln ha alsókategóriás is
.
a lényeg hogy mint láthatod nvidia terén nincs igazán válszték játékra való
tán ha 20% al olcsóbbak lenének még jobban is járna nvidia na de ö kapzsi vagy nem tudom...
:( hát mint írtam itt tényleg sokan (legtöbben jót is) ajánlanak az embernek még ha nem is kéri. Pont ezért mert most későn kérdeztél és voltaképpen nagyon rossz vásárt csináltál :s főleg a vga-val a memória meg a proci/alap még elmegy mert nem rosszak csak nincs olyan ram-ra szükség.
No de ha majd vga-t cserélsz a közel jövőben akkor kérdezz rá ha nem világos valami :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!