Miért istenítik annyira a Windows 7-et?
Ez nem ilyen egyszerű.
Először is a Win8 még nem jelent meg, csak elkészült.
Másodszor, a Win7-ben az XP-hez képest csak pozitív fejlesztések vannak, semmibe nem tudtam belekötni, tetszik a 7 úgy ahogy van.
Win7 és Win8 között viszont már nem így van. Van amiben a Win8 nem tetszik annyira mint a 7. Pl ez az érintőkijelzőre való kezdőképernyő, amit ránk erőszakolnak, a gadgetek elvétele, az aero elvétele stb...
Vitatkozni nem fogok de nekem ez a véleményem és kész...
8as még egy dolog nekem még túl korai de ha oda kerül a sor hogy tényleg működik rendesen, vannak driverek mindenhez ami kell, azok a programok amik nekem kellenek stabilan és megbízhatóan működnek rajta és persze gépem is van hozzá ami indokolja a váltást nem fogok leragadni a 7esnél ha a másik jobb és fejlettebb.
Xp-t sokáig használtam mert az volt, amíg nem teljesültek a fenti feltételek 7esre se váltottam, 7esen azért a mai napig is vannak driver problémák főleg 64biten de mindenre lehet megoldást találni valamit valamiért.
előző vok:
nekem volt Windows 7 , de sokszor lefagyott, pedig nem hiányolhat ramot /4 gb / azóta xp-m van, teli minden sz@**al, és nem lassú, nem is fagy, minden JÓO
Ha nálad a 7 fagyott, akkor ott vagy összekutyultál valami szoftvereket, vagy hardver hiba van.
Én RC kora óta használom a 7-est, és soha nem fagyott le. Egyszer volt olyan hogy néha kékhalált dobott, de mint az utólag kiderült, hibás RAM-jaim voltak, azért csinálta.
nekem is szok az XP kékhalált dobni...
azért mert nincs rendes videokártyám, csak Integrált
Attól még nem kellene kékhaláloznia mert integrált a VGA.
Ha kékhalál van, akkor ott valami hiba van. Jobb esetben csak szoftveres összeakadás, vagy rossz driver stb, rosszabb esetben hardver hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!