Miért istenítik annyira a Windows 7-et?
mert jó....
Anno ugyan ez volt mikor bejött az xp, ME-s 98-as win2k-s vérpistikéket az istennek nem lehetett meggyőzni hogy jobb, de az idő azért nem őket igazolta.
Az ok. nagyobb erősebb gépek kellenek hozzá ahol az xp eldöngicsél szépen ott a 7es jobb esetben meg se fog mozdulni, viszont egy új gépet meg nem fogsz kihasználni egy régi xp eleve a 32bit-el már bukott is a dolog.
4-8-16 giga ram ma már dolgozni teljesen normális dolog ott meg xp nem sokra menne, arról nem is beszélve többmagos procikkal megint nem tudna mit kezdeni.
Sok program új verziója meg 7esen fut csak ha tetszik ha nem.
Netezni vagy otthonra esetleg mezei irodai dolgokra tényleg nincs igazán szükség a 7es plusz dolgaira, de lehet választani vagy váltasz az újra előbb-utóbb vagy maradsz a tárcsázós telefonnál legfeljebb pár év és nem fogsz tudni egy pizzát se rendelni.
Win7 böl is van agyon butitott verzió a hivatalos win7 es a Starter
de win7 ThinPC is elvileg van hivatalosan bár ezek engem nem érdekeltek mikor egy 512MB os gép kel csak win7 nek többi nem kritérium igazából
ha átálítod win7 et megfelelöen és van elég tárhelyed akkor nem rosszabb mint az xp
söt jobb...
szóval ma már xp nagyon kifutot darab az nem ok hogy gyenge a géped vagy hogy nemtudod kezelni... LoL...
nemtudom miért istenesítik annyira.
Nekem is jó az XP, semmi gond vele, nem fagy,. nekem így jó ahogy van
Ok. neked megfelel, de teszem azt ha van egy géped aminek 8 vagy 16 giga ramja van több ssd-vel mert dolgozol vele az xp-vel kb. az egyharmadát se tudnád kihasználni a gépnek, arról nem is szólva már van most is egy-egy program ami fel se települ már xp-re.
Nem istenítve van csak az a fejlettebb rendszer és kész...
De mint már irtam anno ugyan így volt csak most xpvérpistikék vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!