Olcsóbb kategóriába Intel vagy AMD?
Figyelt kérdés
AMD AM3 Phenom II X4 965 processort néztem ki de olvastam hogy az intelre azt mondják hogy sokkal jobb mint az AMD de viszont ami ugyan ennyit tud az jóval drágább, melyiket éri meg megvenni ?2012. szept. 15. 14:19
1/5 anonim válasza:
Ebben az árban egyértelműen AMD. 28 körül már FX6100-at is kapni.
"az intelre azt mondják hogy sokkal jobb mint az AMD "
Ilyet az Intel fanboyok szoktak mondani.
2/5 anonim válasza:
Hát olyan árban, amiben az a 965 van annyiért nem igazán kapsz hasonló teljesítményű Intelt.
3/5 Komplikato válasza:
"az intelre azt mondják hogy sokkal jobb mint az AMD"
Ez kb. rövid ideig a Core 2 alapú procik megjelenésekor volt igaz, minden más esetben Intel oldalán ugyan az a teljesítmény drágább és pont. Az is igaz izmos proci most az i5 vagy i7. De annyival drágábbak is. Játékhoz elég egy X4, pláne húzva.
4/5 anonim válasza:
Abban a kategóriában még én is azt mondom hogy AMD
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Best buy (legjobb vétel) az AMD FX6100
de 965 helyett is FX4100 is szóba jöhet inkább több szempontból jobb választás
intel terén ami best buy az az i5 Sandy/Ivy (1155) ami viszont más árkategória ahogy irták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!