Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek ebben az esetben?

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Azt állapítottam meg, hogy alaplaphibás a gépem és egyik ismerősünk azt mondta, hogy vegyünk új gépet mert ilyen procihoz nem találok alaplapot, ezzel a gondom az, hogy én találtam az interneten alaplapot procival együtt és szerintem azt kéne venni. Na szóval ez lenne a kérdésem, hogy vegyek egy új alaplapot procival az úgy jó vagy van valami ok amiért nem érdemes.

Proci:Intel Pentium 4

Videó kártya:ATI Radeon HD 2400

2012. szept. 14. 20:23
 1/3 Neuhauser László ***** válasza:
Esetleg ha a hibás alaplapod típusát leírod, könnyebben tudunk segíteni
2012. szept. 14. 20:35
 2/3 A kérdező kommentje:
ASUS P4GE-VM és amúgy a gép elindul csak nem fogadja el azt a videó kártyát amit eddig igen.
2012. szept. 14. 21:26
 3/3 Neuhauser László ***** válasza:

Használt boltban lehet még szerezni Socket 478 -as lapot

Csak odakell figyelni, hogy milyen típusú a procid, ha a magját is tudod, hogy milyen (pl. Prescott, Coppermine [bár ez tuti nem lehet], stb) , akkor még jobb :)

Amit kinéztél magadnak, az milyen típus és mennyiért?

Az meg, hogy nem kap jelet a monitor, nem feltétlemn alaplap hiba

Lehet a RAM, meg a video kártya is (érdemes ezeket egy másik gépben kipróbálni)

2012. szept. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!