Ha felrakom a gépemre a VGA drivert akkor miért bugosak az ikonok meg minden egyéb?
Figyelt kérdés
A gépemen WIN 8 van és ha rámegyek az eszközelőben a VGA frissitésre akkor talál hozzá újabb drivert és ha felrakja akkor óssze vissza lesznek az ikonok meg az ablakokban a feliratok meg minden egyebek.viszont ha kimegyeka metro felületre akkor szemmel láthatóan és érezhetöen is jobb a videomegjelenitése.... sőt eleve az egész rendszeren érezni....mit lehetne ez ellen csinálni ? VN896 VIA CRHOME 9 es a video kártyám...2012. szept. 13. 19:59
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán Win8-hoz való az a driver amit feltettél neki?
2/7 A kérdező kommentje:
hát mondom h neten keresztül frissitette magának....csak nem tudom milrt csinálja ezt..mert mondjuk igy filmezni sem tudok gépen mert ha kirakom ful képernyöre akkor szaggat a kép....
Szóval nem tudom mi legyen..jó ez a Windows 8 de ha nem talál(ok) "valaki" megoldát rá lehet vissza teszem a 7 et..:(
2012. szept. 13. 22:20
3/7 A kérdező kommentje:
Meg eleve gatya at egész asztal...stb
2012. szept. 13. 22:22
4/7 anonim válasza:
Attól hogy magának húzta le még egyáltalán nem biztos hogy jó is. Főleg hogy ez nem is valami modern elterjedt VGA, kétlem hogy máris lenne hozzá rendes hivatalos Win8 driver.
(Lehet hogy nem is lesz)
5/7 A kérdező kommentje:
Értem :( Akkor úgy érzem h maradnom kell a win7 él :(
2012. szept. 13. 22:50
6/7 Komplikato válasza:
"hát mondom h neten keresztül frissitette magának...."
Már régen rossz, nekem automata frissítés elszúrta a hangkártyát is anno, meg a TV tunert is. Biztos nincs hozzá a VIA oldalán frissebb? GF-hoz pl. tegnap jött ki a W8 driver.
7/7 A kérdező kommentje:
A videokártyá megoldottam,egy régebbi 2009 es driverren faintos müködik.viszont csomo alkalmazás nem indul el..a kezdö képernyöt mutatja aztán lerakja baloldalra az alkalmazást..és hiba megyek ott is rá ugyan azt csinálni... erre megoldás van valami ? Aktiválni nem tudom a win8at...majd megvárom mig lesz valami mod rá..
2012. szept. 14. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!