Ezen a laptop konfiguráción meddig nem kell aggódnom játékok és egyéb teljesítménybeli gondokkal?
Figyelt kérdés
Processzor : Intel Core i7-3610QM 3.3 ghz
Ram: 8 GB
Grafika: nVidia Geforce GT 630 2GB grafika
Op.rendszer: Windows 7 Home Premium 64 bit
Azért vettem mert jó teljesítményt akarok full-hd-s filmeket nézni illetve egy játékot futtatni majd ami a GTA 5!
2012. szept. 8. 08:14
1/3 anonim válasza:
A "Meddig"-re nem lehet pontos választ adni, mivel ez nagyban függ a Te igényeidtől, és elvárásaidtól.Arra utalok, hogy hiába van egy viszonylag jó képességű géped, ha megelégszel a Tetris-el. És ennek a fordítottja is igaz.
Ha mindig a legaktuálisabb játékokat akarod futtatni, akkor bizony 1-2 évnél tovább nem tart ki egy gép.
Bocs hogy nem adtam konkrét választ de ez a személyes véleményem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a nagy játékos de a gta-kat valahogy mindig imádom! A GTA 5 öt akarom majd vele tolni!
2012. szept. 8. 08:28
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ezen a konfiguráción bőven elfog futni a GTA 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!