Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez megosztást hol...

Merevlemez megosztást hol lehet leellenőrizni?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy szeretném újratelepíteni a rendszerem. De 4 merevlemezem van, és azok 7 partícióra vannak osztva. De nem találom hogy melyiket hogy osztottam meg annak idején.

Le szeretném menteni a fontosabb dolgokat, de nem tudom melyikről kezdjem el és nem találom a sajátgép tulajdonságainál sem.

Ezen kívül nagyon lassú is a gépem, és gondolom azért is mert az utolsó frissítésnél nem sikálta le rendesen a régi wint sem, szóval most igazából nem csak az utolsót, hanem az előzőt is letakarítanám. Csak nem tudom melyik lemezemen van :)

2012. szept. 12. 10:52
 1/6 djkdj válasza:
partition magic 5.0 keress rá a googleban ez éppen erre velo
2012. szept. 12. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Számítógép-kezelés / Lemezkezelő. Alap dolgokra elegendő.
2012. szept. 12. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak biztos akarok lenni, szóval bocs ha újrakérdezek :)

Ez a progi első körben nem partícionál még, ugye? Mert nem szeretném elveszíteni azokat amiket nem szeretnék. xD

Csak mert egyszer elszállt a gépem és akkor túl sok fontos dolgot elveszítettem, na szóval ezért lennék nagyon óvatos.

Egyébként köszönöm a gyors válaszod!! :)

De valahol a gépben nem lehet megnézni plusz progi nélkül? Azt tudom hogy üres lemezt is lehet winben partícionálni, de most már azt sem találom hogy hol.

2012. szept. 12. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Húzd ki a 4 lemez közül azt a 3-at, amin csak adat van! Egyszerűsödik a helyzet.
2012. szept. 12. 11:17
 5/6 djkdj válasza:
az a program nem particionál meg semmi törölni viszont ujra particionálni lehet vele:)
2012. szept. 12. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, nagyon be vagyok fáradva hogy ez a lemez-lehúzás eszembe sem jutott :)
2012. szept. 12. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!