Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghajtó RAW hiba?

Meghajtó RAW hiba?

Figyelt kérdés
Tegnap gondolt egyet a gép és szerintem egy programra hivatkozva (EVEREST Ultimate Edition) elérhetetlenné tette a meghajtóm egyik partícióját. Mikor rányomok erre a meghajtóra azt írja, hogy: "A meghajtóban (H:) található lemez nincs megformázva." A tulajdonságoknál azt írja, hogy RAW és nem NTFS fájlrendszerben dolgozik. Viszont ezt nem tudom hogyan lehet visszaállítani. Formázni nem szeretném mert egy rakás családi fotó van rajta, amikről sajnos nem készült másolat.

2012. szept. 8. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Felismerhetetlen fájlrendszer. Ezért RAW. Gondolkozhatsz adatmentésen:

[link]

Ehhez kell annyi üres hely, amekkora a vinyó...

2012. szept. 8. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
És NTFS-re nem lehet visszaállítani? Egyébként ezzel a programmal hogyan tudom kivitelezni, ha nem férek hozzá a meghajtóhoz?
2012. szept. 8. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod visszaállítani, mert valami összekutyulta a fájlrendszert. A formázást ha nagyon muszáj akkor meg kell csinálni, mert ezek szerint enélkül nem megy a visszaállítás...
2012. szept. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egy vírusellenőrzést.
2012. szept. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!