Létezik 256 bit-es videókártya laptopba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 17:11
1/2 Közveszélyes Kontár válasza:
Biztos van több is szerintem
192bit es is van pl.
na de mi okból nem jó neked a 128bit es?
igazából már 128bit esbe is van iszonyat drága fél milás laptop
ha milliárdos vagy hajrá rendelj külföldröl
ha meg nem akkor örülj hogy árkeretednek megfelelöen egy nagyon jó laptopot találj és ne a vga bit je érdekeljen
igazából munkához sem lene nagy haszna és gondolom nem is arra kéne csak mert megtetszet 256bit
.
vegyél asztali gépet és akkor vegyél hele 512bit es videokártyát...
2/2 A kérdező kommentje:
Mielőtt laptopra váltottam volna asztali gépem volt és abba egy 256bit-es videokártya volt. Tisztában vagyok vele, hogy az asztali PC-k teljesítménye jóval elhalad a laptopokéval szemben, azonban az áramfogyasztásuk mellé vastag pénztárca szükséges. Ezen ok miatt váltottam kedvenc I7-es asztali PC-met egy I3-mas, ATI 6550M videokártyájú laptopra. Elkel ismernem azért a GTA IV is elfut rajta, de arra gondoltam lecserélném egy olyan laptopra amiben 256bit-es videokártya van. Szerintem sokkal több múlik azon, hogy hány bit-es mint, hogy 2GB-os vagy csak 1GB. Teszteltem is egy 2GB Nvidia 64bit-es videokártyával szerelt laptopon a GTA IV futtatását és meglehetősen szaggatott ellentétbe a 128-bitessel amin egész szépen fut. Ebből a megállapításból következett a 256bit-es videokártya.
2012. szept. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!