Ez egy jó konfiguráció? Alaplap: Asus M5A97 Pro Cpu: AMD FX8120 Ram: Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB PC3-12800 Kit GPU: MSI 260GTX (ez már meg van)
Add dl videokártyát is
és aztán a teljes öszegböl kéne egy jót alakítani játékra
nem ugy gondoltam hogy helyében de ugy oké ha max 1-2-(3) hónap mulva vga t is cserélsz de persze ha gondolod várhatsz HD 8xxx szériára de addig elégé pazarlás játékra ez a gép szerintem szóval tól hoszu idö de hát te dolgod
hanem ugy gondoltam hogy kicsit olcsóbb alaplap fx6100 4gb ram és akkor egy 7850 2GB pl. de nemtudom mi férne bele meg persze ott van gtx260 ára is még...
és még akár fx4100 al is jó lene hisz még nagyon szükösen 7870 hez is elég játéktól függ igényel e nagoybb proci eröt
illetve igy játékra már most jó lene gép és késöbb egyszerübb bövitened memóriát és procit is egyszerü cserélni illetve nem olyan nagy hátrány mai játékoknál mint a gtx260
na de hát te dolgod (töröltem kérdést listámról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!