Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez egy jó konfiguráció?...

Ez egy jó konfiguráció? Alaplap: Asus M5A97 Pro Cpu: AMD FX8120 Ram: Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB PC3-12800 Kit GPU: MSI 260GTX (ez már meg van)

Figyelt kérdés
Játékra szuperáló gépet szeretnék összerakni és a videó kártya már adott de proci alaplap ram még kérdés és h ez egy meg felelő vagy ebben az árban már lenne jobb ?

2012. szept. 9. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég erőteljes gpu limited lenne, venni kéne új videókártyát is. Mennyid van a gépre?
2012. szept. 9. 13:39
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Add dl videokártyát is

és aztán a teljes öszegböl kéne egy jót alakítani játékra

2012. szept. 9. 13:41
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
De persze ha a nagyon közeljövöben letudod cserélni 7870/7950 re a videokátyát akkor van értelme de ha nem akkor minek így venni? gtx260 at sokáig használni ilyen kobfigban elég nagy pazarlás...
2012. szept. 9. 13:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Háát csak az a gond h a videokártya használtan eladott árából nem tudok még újat venni de igen egy 7000res szériát akkarok majd venni csak gyűjteni kell rá mert prociban meg 8120 ill. a 6100 között gondolkodtam.
2012. szept. 9. 17:36
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem ugy gondoltam hogy helyében de ugy oké ha max 1-2-(3) hónap mulva vga t is cserélsz de persze ha gondolod várhatsz HD 8xxx szériára de addig elégé pazarlás játékra ez a gép szerintem szóval tól hoszu idö de hát te dolgod

hanem ugy gondoltam hogy kicsit olcsóbb alaplap fx6100 4gb ram és akkor egy 7850 2GB pl. de nemtudom mi férne bele meg persze ott van gtx260 ára is még...

és még akár fx4100 al is jó lene hisz még nagyon szükösen 7870 hez is elég játéktól függ igényel e nagoybb proci eröt

illetve igy játékra már most jó lene gép és késöbb egyszerübb bövitened memóriát és procit is egyszerü cserélni illetve nem olyan nagy hátrány mai játékoknál mint a gtx260

na de hát te dolgod (töröltem kérdést listámról)

2012. szept. 9. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!