Megéri a lenti konfig?
tettem már fel egy hasonló kérdést, de nem kaptam rá kielégítő választ. az érdekelne, hogy a lenti összeállítás elég lenne-e a photoshop és az after effects cs6 napi használatához? és ha valamelyik cucc nem illik az összeállításba, akkor légyszi ajánljatok másikat :)
alaplap: asrock b75 pro3
processzor: intel core i5-2320 3.ghz 1155 box
ram: kingmax 8192MB ddr3 1333Mhz kit
videókártya: sapphire HD7850 2GB GDDR5 11200-07-20G
táp: chieftec ctg-500-80pb 500w OEM
gépház: sharkoon T9 economy
ssd: samsung 128GB sata3 SSD 2,5" MZ-7PC128B/WW
hdd: wd 500gb caviar blue 7200rpm 16MB sata3 wd5000aakx
monitor: asus ve247H
játszani nem nagyon fogok vele. légyszíves segítsetek!!:)
Bőven elég lenne, de tudtommal még AE sem használ videókártyát a rendereléshez, tehát nem értem abból miért veszel ilyet. És, hogy megéri-e, mivel nem írtál árat ezért nehéz megmondani, nincs vele baj.
(egy tipp: amelyik program nem használ videókártyát a renderhez, márpedig nagyon kevés képes arra, az a CPU-t eszi. Ergo én azt ajánlanám, hogy egy többmagos AMD-t tegyél bele, jelen esetben nem számít az intel minősége, erre gyorsabb az AMD.)
(még egy tipp: használj 2 vagy több monitort ha megoldható, én már nem férek el 2-n sem pedig)
köszi a gyors választ!
fenti összeállítás ára: 253.303 Ft
linkelnél nekem egy másik processzort akkor?:)
Hát pont, hogy az Adobe programjaiban igen jók az Intel procik(meg másban is), ha valamin mindenképpen változtatnák, akkor az a monitor. Bár sok helyen IPS panelesnek írják, de a gyártó oldalán szereplő 2ms-os válaszidő és 170°(H)/160°(V) betekintési szög miatt biztos, hogy TN paneles. Válassz egy IPS paneles monitort, 50K körül már van pár jobb darab.
FX-8150 pedig drága, ha AMD akkor FX-8120+egy rendes hűtő és halkan hozza ugyanazt a teljesítményt.
köszi:D és ha nem cserélem ki a procit, attól még simán fognak rajta menni ezek, ugye?:) mert nem szeretnék variálni, ha nem muszáj:S
ja, meg gondolom erre már a 64 bites kell:D
Igen de hatékonyabb lenne 8 amd maggal mint 4 intel maggal.
És videókártyán spórolhatnál mert semmi értelme erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!