Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videókártyámal mi lehet a gond?

A videókártyámal mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem a gépem egy 32 bites win 7 home premium op. rendszerre.Na csak az a gond,hogy játszani akartam és nem indult a játék ,mert hibajelet adott ki a gép a videókártya iránt.Pedig bent van két videókártya is és csak a szabványos vgát ismeri fel.A videókártyám egy intel(r) 4 series internal chipset.Itt van róla egy kép lefényképezve az eszközkezelő: [link]

[link] A helyzet még az,hogy már próbátam drivert frissíteni,illesztőprogramot telepíteni,de semmi.Pedig az ez előtti Vistán minden rendesen futott,a 128 mb-os kártyámmal,a másik pedig 256 mb.Amúgy a biosban,hogy tudom letiltani a szabványos vgát,mert az ezközkezelőben már próbáltam,de sajnos ott nem jártam szerencsével.

2012. szept. 8. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
milyen a másik vga-d? egyébként a monitort kösd át a másik kimenetre, ami nem az alaplapié (pontosabban procié - az intel) hanem a másiké. Automatikusan átáll rá, csak nyomd újra a gépet. Meg a drivert rakd fel újra a másikhoz (nvidia, amd/ati, akármelyik is legyen)
2012. szept. 8. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:

És hogy tudom át kötni másik kimenetre amikor laptopom van,ezt nem tudom.:(

A másik vgám pedig:ATI Radeon Xpress 200M (RC410M) Chipset - Video Adapter (ez volt eversetben).Ha kell még valami akkor írom még az adatokat.

2012. szept. 9. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!