Milyen videokártyát válasszak? Kb.65eFt körül szánnák rá + legyen halk is.
Sziasztok!
Milyen videokártyát vásároljak ~65 mátyás körül, ami halk is? Megnéztem a zöldek és a pirosak kínálatát is.
Ezeket sikerült kinéznem:
Nvidia:
Asus GTX560Ti DCII 1GB
Gainward GTX560Ti Phantom 1GB
Point of View GTX560Ti 2GB(!)
ATI:
Asus HD7850 DCII 2GB
Powercolor AX7850 2GB PCS
Sapphire HD7850 2GB OC
Hálám örök!
Szerintem ez megéri a +4 ezret.
A Twin Frozr hűtésűek ahogy olvasgattam elég hangosak. Bár nem tűnik rossznak.
Ami a legjobban bejön a listámon az a Sapphire HD7850 2GB OC. [link]
Az még azért nem jelenti, hogy halk is.
Szívesen fogadok további válaszolókat is. :)
""kicsit" jobb a vetélytársai közül..."
Amiben jobb is az se az átlag felhasználó keze alatt fog kijönni. Persze jó áron jó bétel lehet.
"Az még azért nem jelenti, hogy halk is. "
Hát nem a leghalkabbak az tuti, de alapjáraton szinte mindegy, játék alatt meg elnyomja annak a zaja :)
"7850 már kevés a full hd-hoz "
Igen, nem bírja Sleeping Dogs extreme beállításainál alkalmazott élsimításokat(FXAA, 4x SSAA, meg egy speckó MLAA). Micsoda nagy fond, le kell venni high grafra.
"2-3hónap pl crysis 3 metro last light már csak mediumon fog menni"
Nem tudni még milyen megoldásokat fognak ezek használni, szóval ezt hagyjuk már(amúgy meg ezek a címek nem 2-3 hónap múlva fognak jönni). Az meg, hogy te grafika buz* vagy sok vizet nem kavar. Persze azt még most se fogod fel, hogy adott árban kell vizsgálni egy kártyát nem így. -.-"
- "Amiben jobb is az se az átlag felhasználó keze alatt fog kijönni. Persze jó áron jó bétel lehet."
- Ezek szerint akkor jól tuningolható (mert az átlag nem szokott)?
- "Hát nem a leghalkabbak az tuti, de alapjáraton szinte mindegy, játék alatt meg elnyomja annak a zaja :)"
- Nem tervezek rajta hiper-ultra gémerkedést. Viszont nem szeretném hallgatni, ahogy felszáll a gépem (, mint egy helikopter), mert annyira zúg-búg-kerreg-csörög a venti...
Egyenlőre nem fullHD-s monitort használnék hozzá, úgyhogy még az ultra is kijöhet belőle. ^^
- OFF -
Hart r2.0:
Régebben simán Hart volt a neved és most már r2.0 vagy. Mi az oka a váltásnak? Vagy egyáltalán te vagy az "original" Hart? :D
- OFF -
Ilyen drasztikus dolgokat ne higgy, semmi ilyesmiről nincs szó hang terén :)(persze a zaj eléggé relatív, kinek mi számít annak).
"Ezek szerint akkor jól tuningolható (mert az átlag nem szokott)?"
Igen, ezek tuning terén tudnak nagyok lenni, és ott se a kocka tuingra gondolok ahol is rávágnak 50Mhz-t...
OFF
Igen, én volnék az eredeti.
Az oka a váltásnak a % rendszer működési elvét ne értő, és csak azért is az alapján okoskodó emberkék.
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!