Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videokártyát válasszak?...

Milyen videokártyát válasszak? Kb.65eFt körül szánnák rá + legyen halk is.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen videokártyát vásároljak ~65 mátyás körül, ami halk is? Megnéztem a zöldek és a pirosak kínálatát is.

Ezeket sikerült kinéznem:

Nvidia:

Asus GTX560Ti DCII 1GB

Gainward GTX560Ti Phantom 1GB

Point of View GTX560Ti 2GB(!)

ATI:

Asus HD7850 DCII 2GB

Powercolor AX7850 2GB PCS

Sapphire HD7850 2GB OC

Hálám örök!

2012. szept. 7. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
7850 már kevés a full hd-hoz és 2-3hónap pl crysis 3 metro last light már csak mediumon fog menni
2012. szept. 7. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez megéri a +4 ezret.

[link]

2012. szept. 7. 15:43
 3/12 A kérdező kommentje:

A Twin Frozr hűtésűek ahogy olvasgattam elég hangosak. Bár nem tűnik rossznak.

Ami a legjobban bejön a listámon az a Sapphire HD7850 2GB OC. [link]

2012. szept. 7. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is vedd meg azt amit danniel linkelt.Megéri!
2012. szept. 7. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem Twin Frorzos 7950-em van.Sajnos nemtudom megmondani, hogy mennyire hangos, mert a sok ventitől a gépem alapjáratban is olyan mint egy porszívó.De ahogy beleraktam a gépbe nem lehetett semmi zajnövekedést észrevenni.
2012. szept. 7. 15:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Az még azért nem jelenti, hogy halk is.

Szívesen fogadok további válaszolókat is. :)

2012. szept. 7. 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem hangos a TwinFrozr, volt olyanom, ki lehet bírni, ha terhelés alatt van akkor ugyanúgy van hangja a Sapphire-nak és az Asus-nak is... elvégre azért van rajta venti, csak a TwinFrozr "kicsit" jobb a vetélytársai közül...
2012. szept. 7. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

""kicsit" jobb a vetélytársai közül..."

Amiben jobb is az se az átlag felhasználó keze alatt fog kijönni. Persze jó áron jó bétel lehet.

"Az még azért nem jelenti, hogy halk is. "

Hát nem a leghalkabbak az tuti, de alapjáraton szinte mindegy, játék alatt meg elnyomja annak a zaja :)

"7850 már kevés a full hd-hoz "

Igen, nem bírja Sleeping Dogs extreme beállításainál alkalmazott élsimításokat(FXAA, 4x SSAA, meg egy speckó MLAA). Micsoda nagy fond, le kell venni high grafra.

"2-3hónap pl crysis 3 metro last light már csak mediumon fog menni"

Nem tudni még milyen megoldásokat fognak ezek használni, szóval ezt hagyjuk már(amúgy meg ezek a címek nem 2-3 hónap múlva fognak jönni). Az meg, hogy te grafika buz* vagy sok vizet nem kavar. Persze azt még most se fogod fel, hogy adott árban kell vizsgálni egy kártyát nem így. -.-"

2012. szept. 7. 17:14
 9/12 A kérdező kommentje:

- "Amiben jobb is az se az átlag felhasználó keze alatt fog kijönni. Persze jó áron jó bétel lehet."

- Ezek szerint akkor jól tuningolható (mert az átlag nem szokott)?

- "Hát nem a leghalkabbak az tuti, de alapjáraton szinte mindegy, játék alatt meg elnyomja annak a zaja :)"

- Nem tervezek rajta hiper-ultra gémerkedést. Viszont nem szeretném hallgatni, ahogy felszáll a gépem (, mint egy helikopter), mert annyira zúg-búg-kerreg-csörög a venti...

Egyenlőre nem fullHD-s monitort használnék hozzá, úgyhogy még az ultra is kijöhet belőle. ^^

- OFF -

Hart r2.0:

Régebben simán Hart volt a neved és most már r2.0 vagy. Mi az oka a váltásnak? Vagy egyáltalán te vagy az "original" Hart? :D

- OFF -

2012. szept. 7. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen drasztikus dolgokat ne higgy, semmi ilyesmiről nincs szó hang terén :)(persze a zaj eléggé relatív, kinek mi számít annak).

"Ezek szerint akkor jól tuningolható (mert az átlag nem szokott)?"

Igen, ezek tuning terén tudnak nagyok lenni, és ott se a kocka tuingra gondolok ahol is rávágnak 50Mhz-t...

OFF

Igen, én volnék az eredeti.

Az oka a váltásnak a % rendszer működési elvét ne értő, és csak azért is az alapján okoskodó emberkék.

OFF

2012. szept. 7. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!