Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zotac 9800GTX+ AMP Probléma?

Lacca17 kérdése:

Zotac 9800GTX+ AMP Probléma?

Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen videókártyát, aminek az az érdekessége hogy az eggyik DVI csatlakozón csikozza a képet és nem vezérli a hűtést. Tehát végig full fordulaton jár a ventillátor. Mi lehet a gond? És ami érdekes a másik csatin nem szemetel és semmi, csak játék alatt elsötétül a kép, néha felpörög a ventillátor is és visszajön a kép. Hibás, de mi lehet a baja???? Szerintem piszkos valami, mert olyan por volt benne mikor megvettem, mint amit még sosem takaritottak. És miután ki takaritotttam mintha javult volna valamit, de még mindig nemjó. Ami még érdekesebb hogy néha a hibás DVI-csatin is jó képet ad, de ott 3d alatt szétesik a kép egy pillanat alatt.

2012. szept. 7. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:

"Szerintem piszkos valami, mert olyan por volt benne mikor megvettem, mint amit még sosem takaritottak"

Igaz nem használtan vetted?Ráadásul játékra?

2012. szept. 7. 02:52
 2/4 A kérdező kommentje:
De használtan vettem és játékra.
2012. szept. 9. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostmár vicces, mert a másik csatin hibátlan képet ad. Ráadásul ahogy használom egyre erősebb viccen kivül, csak nem vezérli a hűtést a kártya, pedig mikor átdugtam a másik monitor kimenetre pár napig vezérelt. Szóval érdekes a baj az fix .
2012. szept. 21. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt más probléma van, mert a "dvi csatinak" semmi köze a hűtéshez. Szerintem ram hibás, de nem fogadnék rá nagy pénzben. Volt anno egy 4870-em és hasonló volt a problémám és egyszer adott képet egyszer nem, volt amikor szétcsúszott a kép teljesen volt amikor kék-zöld-lila színű lett minden. Nekem ezt 3000Ft-ért javították meg az akkor közel 50.000Ft-tot érő kártyámat. De szerintem mindenképp megérne ennyit, hiszem ez a kártya 11-13eFt között mozog.

#1/3: Még mindig jó játékra, de közel sem olyan jó mint egy 560 Ti. X4 proci és 4GB memóra társaságában a mai játékokat "1440x900 high / 1680x1050 med" beállítások mellett a 40fps-t hozza.

2012. dec. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!