Mi a véleményetek erről a tápegységről?

Hát magyar leírás nincs róla, én így meg nem venném...
Ettől függetlenül lehet jó...

Ha jól látom egy román oldalon nagyságrendileg 11e Ft az ár.
Itthon ismeretlen ettől függetlenül nem néz ki rosz tápnak a leírások alpaján.
de 11e forint körül már
chiefteket, cooler mastert vagy thermaltaket is vehetsz hazai garival ami szerintem fontos szempont.:
ezeknél a tápoknál nem is szükséges az 500w teljesítmény vehetsz 400-450W-st a géped igényeitől függően.

"Iarena-s chieftecet ne vegyél, mert az sikerült nekik a legszarabul"
Pontosabban a CWT-nek, a GPA lenne a PUFP felújított változata, ízig vérig legalsó kategória. Nem is nagyon ajánlott.
A GX Lite se jó vétel, a TT hamburggal éppen ki lehet békülni egyes tesztek alapján, de ilyen alsó kategos HEC beleknél nem árt ezt erős fenntartásokkal kezelni.
A Segotepről én se tudok sokat, kb annyit, hogy gagyibb kínai CWT DSA belek koppintásánál merült fel a nevük(ergo kihagynám biztos ami biztos alapon).
Mennyid van tápra amúgy?

Igen, de azért nincsen olyan nagy difi a két megoldás között, de az alsónak több az előnye mint a hátránya.
Amúgy felsőbe ajánlható még az FPS Hexa 400/500 vagy Chieftec CTG-400/450 is(persze számít mennyit eszik a géped).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!