GAMER PC konfigurációhoz kaphatnék hozzáértő segítséget?
Sziasztok!
Nézegettem korábbi hasonló kérdésköröket, de arra jutottam, hogy inkább új kérdést nyitok, félve attól, hogy a régebbieket esetleg nem olvassátok.
Párommal szeretnénk felújítani kb. 5 éves gépeinket, mivel mindketten szeretünk játszani (MMO - World of Warcraft főleg) és ezek már érezhetően kiöregedtek alólunk.
Nézegettünk összeállított konfig-okat, de itt láttam, hogy óvtok tőle mint az ördögtől így inkább szakértőkre támaszkodnánk. :)
GÉP 1. (~80 000 - 100 000 Ft ?)
Tulajdonképpen mindent ki kellene cserélni a winchesteren és DVD írón kívül, na meg persze a házon kívül.
Processzornál Intel i3 kategóriát nézegettünk (az i5 meg már csudajó lenne).
A videokártyám ebben a gépben GeForce 8600 GT (ezt cserélni kell sajnos, jól sejtem?)
Milyen konfigutációt ajánlotok?
GÉP 2. (~80 000 - 100 000 Ft ?)
Itt is mindent ki kellene cserélni a winchesteren és DVD írón kívül - talán a videokártya maradhat?!
A videokártya ebben a gépben HD4850 (ezt kell cserélni?)
Milyen konfigutációt ajánlotok?
Persze nem vagyunk sajnos "csekonicsok", de jó lenne, ha ár - érték arányban egy hosszabb távon jól működő gépeket tudnánk venni.
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket.
a leírás alapján 80-100k ban gondolkodik, ennek a maximumát céloztam meg. Ezek után figyelembe vettem, hogy el tud adni néhány dolgot a mostani gépekből (alaplap+proci+VGA+ talán még táp).
nem tudom pontosan mi van bennük, de egy 20k talán kijön belőlük. Ez már 110k gépenként. Igaz ennek is felémentem 2 ezerrel az összeállítás miatt.
Ezért is írtam, hogy az már szerintem jó ennyiért :x jobb mint az APU-s. Ha meg számít, mert hát két gép esetében már 2*13ezerrel drágább a konfig akkor lehet venni a 6-8ezerrel (árfolyam függő láttam már 49ért most ahogy nézem pcx-en 52) [link]
Ezzel is lehet spórolni de ezen a konfigon egy wow szerintem maxon fog menni :D sosem játszottam de úgy tudom a grafikája direkt nem valami gépigényes és azért a 7850 fullHD-ra termett és mai játékoknál is csak néhol kell vissza venni az élsimításból egy wow meg se kottyan neki :x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!