GAMER PC konfigurációhoz kaphatnék hozzáértő segítséget?
Sziasztok!
Nézegettem korábbi hasonló kérdésköröket, de arra jutottam, hogy inkább új kérdést nyitok, félve attól, hogy a régebbieket esetleg nem olvassátok.
Párommal szeretnénk felújítani kb. 5 éves gépeinket, mivel mindketten szeretünk játszani (MMO - World of Warcraft főleg) és ezek már érezhetően kiöregedtek alólunk.
Nézegettünk összeállított konfig-okat, de itt láttam, hogy óvtok tőle mint az ördögtől így inkább szakértőkre támaszkodnánk. :)
GÉP 1. (~80 000 - 100 000 Ft ?)
Tulajdonképpen mindent ki kellene cserélni a winchesteren és DVD írón kívül, na meg persze a házon kívül.
Processzornál Intel i3 kategóriát nézegettünk (az i5 meg már csudajó lenne).
A videokártyám ebben a gépben GeForce 8600 GT (ezt cserélni kell sajnos, jól sejtem?)
Milyen konfigutációt ajánlotok?
GÉP 2. (~80 000 - 100 000 Ft ?)
Itt is mindent ki kellene cserélni a winchesteren és DVD írón kívül - talán a videokártya maradhat?!
A videokártya ebben a gépben HD4850 (ezt kell cserélni?)
Milyen konfigutációt ajánlotok?
Persze nem vagyunk sajnos "csekonicsok", de jó lenne, ha ár - érték arányban egy hosszabb távon jól működő gépeket tudnánk venni.
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket.
ebben az árkategóriában alapvetően AMD alapú rendszereket kell nézni.
Jó-e nektek 1024x768-on Good quality beállítások mellett a játék?
Ha igen, akkor két Llano alapú gép ilyen beállítások mellett 30-55 fps-t tud adni.
ez 2-szer. +2x3000 ha összeszerelve kéred.
Mivel van termékbeszámítás, ha pontosan tudnánk mitek van most, akkor azt is bele tudnánk kalkulálni és jobbakat is ki tudnánk hozni.
A Hybrid CF segítségével nagyobb felbontáson is 40 fps körül biztos menni fog a WOW
Psyho ezt te sem gondolod komolyan.
100 000 forintból kompletten sokkal jobb gépeket lehet összeállítani, nemhogy merevlemez nélkül, majdnem 20 000 Ft a ram, figyelj ha nem értesz hozzá, legalább ne vezesd félre az embereket.
valóban hülyeséget írtam elismerem.
Másnaposan nehéz gondolkodni és az első konfigot adtam be ami eszembe jutott.
íme egy jobb. A most meglévő alkatrészeket, amit cserélni kell egy 20-ért talán el lehet adni, így 2x 110k körül lesz a gép:
Alaplap ASROCK 960GM-GS3 FX 1 db 10.646 Ft
Processzor AMD FX-4100 3.60GHz AM3+ BOX 1 db 26.414 Ft
Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 1 db 5.296 Ft
Videókártya SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE 1 db 58.601 Ft
Táp FSP Hexa 400W 1 db 10.008 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Összesen: 112,869 Ft.
Köszönöm a gyors reakciókat.
Először is az FPS: nekem jóval kevesebb FPS alatt fut perpill. a játék, ha nem azt nézzük, hogy egyedül álltam a mező közepén. Tehát raid környezetben vagy zsúfolt városokban talán úgy 10-20 FPS.
A jelenlegi gépfelszereltséget perpillanat nem tudom megadni, otthonról este tudok válaszolni rá, ha nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!