90-100 ezer forintért össze tudnátok nekem dobni egy jó konfigot játékra? :D
Figyelt kérdés
A monitorom 1280x1024 felbontású, Samsung Syncmaster E1920.
A konfig mellé szeretnék venni egy jó egér+billentyűzet kombót, a kereten belül. Az ajánlatokat előre is köszönöm.
2012. szept. 3. 15:48
11/14 anonim válasza:
Miért lenne kevés? Azt ne mond, hogy a HD7770 a maga 80W max fogyasztásával zabagép... Ehhez elég a 350es, hiszen az FSP APN minőségi, jó tápegység.
12/14 anonim válasza:
Hogy lenne már kevés a 350-es FSP???
Én egy Fx-6100+7770-et használok ugyan ezzel a táppal!
13/14 anonim válasza:
Viszont ha egy picit is a jövőben is gondolkodik és nem csak a jelenben akkor nem 350-es tápot vesz, hanem nagyobbat! Mondjuk egy 500-asért csak pár ezerrel fog többet fizetni és megéri a befektetés!
14/14 anonim válasza:
annyira imádom ezt h csak pár ezerrel kerül többe?
ha egy 100k-s géphez mindeből a pár ezerel drágábbat veszük egyből lesz 300k-s gép
ha max keret a 100 akk nem mond már h egy pár ezerrel többet . Tudom h nekeded mind1 mert pénzverdétek van v ilyesmi de nekünk rohattul nem mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!