Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mondanál egy jó konfigot...

Mondanál egy jó konfigot 50-60e forintért amin elmennek a mai játékok?

Figyelt kérdés

Ja és mennyire nehéz osszerakni egy pc-t?

Ha egy kicsit értek hozzá akk meg tudom csinálni?

2010. máj. 29. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem annyi pénzből esélytelen mai játékoknak megfelelő gépet összerakni. Annyi pénzbe max videokártya és proci, esetleg alaplap férnek bele.

Ha tudod mi hova való és mi illik össze, akkor össze tudod rakni. Fizikailag néha nehéz (pl a procihűtőt alig tudtam anélkül felpattintani h el ne törjem az alaplapot).

2010. máj. 29. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
mosógépen nem mennek a mai játékok. vagyis nézőpont kérdése: minimum grafikán menni fognak. inkább gyűjts mégegyszer ennyit és vegyél egy játékos gépet, akár komplett konfigot, néha jobban jársz vele, és szerelned sem kell
2010. máj. 29. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez jelen pillanatban egy irodai PC ára. Ennyiért lehet vele netezni, meg filmet nézni, és pár éves játékokat játszani, de nem a túl erőseket abból sem. Egy gamer PC olyan 200-300 ezer körül lakik. Ha sosem raktál össze gépet, vagy nem is láttál belülről még olyat, akkor bele ne kezdj, mert elég egy rossz mozdulat, és dobhatod ki az egészet.
2010. máj. 29. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Már raktam be videókártyát meg memóriát és már hűtőt is cseréltem.

Én szánnék rá többet is csak anyám nem érti meg hogy ennyiből nem megy. Szart se tud a gépekről. Amúgy a tesómnak kéne a gép.

2010. máj. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!