Miért nem tölt be a számítógépem?
Figyelt kérdés
A következő lenne a problémám:
A számítógépet áttettük egy másik szobába, és az összerakása után a monitor nem úgy működött, mint az előtt.
A gép nem küldött jeleket a monitornak, kiírta az elején, hogy " power saving mode" és a lámpája se váltott át zöldre, maradt narancssárgán. Kipróbáltuk más átjátszóval, úgysem működött, de ha a laptopot összekötöttem a monitorral, tökéletesen működött.
Ez után már a gép sem töltött be, amint megnyomtam a gombot, egyből leállt, semmi várakozási idő.
Bármilyen tanácsot elfogadok, és előre is köszönöm!
2012. szept. 2. 14:49
1/5 anonim válasza:
Kábeleket mozgasd át. Videókártya nem csúszott ki? Vagy a kábel?
2/5 A kérdező kommentje:
Minden kábelt átnéztünk, és a videókártya is a helyén van.
2012. szept. 2. 15:09
3/5 anonim válasza:
Esetleg egy Bios resi.Nekem is az volt a gond hogy a Video Portot kikapcsoltam s kellett Bios resizzek :D
4/5 A kérdező kommentje:
Nem jelenik meg a monitor, szóval nehezen tudok belépni a biosba. Működik, ha kiveszem a gépből a bios-t és visszarakom?
2012. szept. 2. 15:43
5/5 anonim válasza:
A Bios elemre gondoltam en is nem masra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!