A 3 közül melyik a legjobb vidi kártya játékokhoz? Lent
SAPPHIRE 11201-00-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
vagy
MSI R7770-PMD1GD5 1GB GDDR5 PCIE
vagy
GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB GDDR5 PCIE
Melyik lenne a legjobb játékokra????
A választ előre is köszi mindenkinek!
Mindegyik ugyan azt tudja szinte. Ha minőségi szempontból nézzük akkor célszerűbb a Gigabyte-t venni mert az elég tartós szokott lenni és én sok embertől hallottam hogy arra nincs panasz és lényegében jól bírják a hajtást is, persze megfelelő hűtéssel.
A sapphire is jó bár ez kevésbé ismert márka e téren, de azt is dícsérik.
Az MSI-t nem érdemes megvenni mert nagyon hamar hajlamosak tönkremenni, mert egyszer volt olyan időszak amikor szinte mindegyik meghalt 2-3 év után. Nekem is volt MSI kártyám kb 2 évig ha bírta aztán elszállt pedig hűtése volt rendesen, a műhelyben is mondták hogy ezekkel szokott baj lenni mert sz@rul vannak összerakva.
"Ha minőségi szempontból nézzük akkor célszerűbb a Gigabyte-t venni mert az elég tartós szokott lenni és én sok embertől hallottam hogy arra nincs panasz és lényegében jól bírják a hajtást is"
Haha:D Pont a Gigabytera panaszkodnak a legtöbben :D Nem is ok nélkül. Rengeteg a meghibásodás. A fentiek közül a Sapphire-t venném.
,,A sapphire is jó bár ez kevésbé ismert márka e téren,,
??
"#4 te mit keresel ebben a kategóriában?"
A giga gondja elég megoszló, egy ilyen hsz-ért azért ne küld már el a sunyiba ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!