T o M e E kérdése:
A kérdés lentvan. Help?
Figyelt kérdés
AZ lenne a bajom hogy telepiteni akartam a régi kamerámat Logitech E 1000 ami régen müködött is.Aztán ujra lett téve a gép windows 7 rendszerrel.Telepiteni akartam és kiirta hogy blockolva van nem kompabilitis az operácios rendszerrel.Lehet ezen változtatni? Van egy másik kamerám is telepitettem az meg nem érzékeli ha bedugtam.Nem akarok többet venni.HELP!2012. szept. 1. 12:39
1/1 anonim válasza:
Feltételezem, hogy előtte Windows XP-t használtál. Próbáld meg a Vista rendszerhez készült driverekkel.Az xp-s illesztők nem működnek 7-es alatt. De ahogy elnéztem 7-es driver is van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!