Szerintetek ezek közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
az 5 közül szerintetek melyik a legjobb? max 75ezret szánok rá és igazából net meg játékra lenne használva(persze nem komoly játékok inkább ilyen fifa manager,football manager meg heroes 5 pl)....
-esetleg ami pozitívumot vagy negatívumot tudtok valamelyik gép alkatrészéről azt írjátok le nyugodtan vagy valami saját tapasztalat(elég csak a gép számát odsírni és a megállapítást)
ami legfőképp érdekel:gyorsaság,megbízhatóság,bővíthetőség,"munkabírás(túlmelegedés stb),alkatrészek,sebességük
köszönöm előre is aki rászánja az idejét
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
5, [link]
2012. aug. 31. 23:16
1/12 anonim válasza:
utolsó 2...
Bár nekem gyanúsnak tűnnek a hirdetések
2/12 anonim válasza:
Valóban..gyanúsan szar gépek ennyiért,az összes.
Inkább hardverapro-n keress gépeket,ott találsz egész normálisakat is.
3/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Szerintem vatera lenne az utolsó hely,ahonnét használt gépet vennék. Amint írtam,inkább hardverapro.hu. Itt a hirdetők többséget ért is hozzá valamit és reálisabb árak vannak,mint vaterán...
6/12 A kérdező kommentje:
ezek nem használt gépek hanem újak
2012. szept. 1. 00:26
7/12 anonim válasza:
Atya úr isten... Meg ne vedd egyiket se..:D
8/12 A kérdező kommentje:
de miért??? indokot azért írjatok :D
2012. szept. 1. 01:38
9/12 anonim válasza:
10/12 HorseStyle válasza:
Igen, a vaterán nézz ilyenek! Ott sokkal jobbak vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!