Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik érné meg...

Szerintetek melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés
[link] vagy [link] mennyit számít az a full hd ?

2012. aug. 31. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A full-hd szerintem nem számít, nekem Hd van és nagyon szép képeket ad vissza. Viszont az i7-esben jobb a processzor, de ahogy néztem arra venni kell egy operációs rendszert, vagy ha van akkor csak feltenni
2012. aug. 31. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést, a második linknek ezt akartam [link] szóval i7-es mindkettő, és hogy számít e annyit a full hd, hogy 34ezer forint plusszt megérjen?
2012. aug. 31. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Eredeti windows, 1tb-s hdd, full hd szerintem megéri.
2012. aug. 31. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt megkéne kérdezni, hogy az 1tb is 7200rpm es vagy csak 5400as, mert játékra kell 7200as laptopokban meg általában csak 5400as szokott lenni.
2012. aug. 31. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és játékra lenne használva a gép, meg sorozatozásra, de ott én sima aviban nézem őket dvd minőségben, vagy bdrip-ben.
2012. aug. 31. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!